Incendiu in Buftea, la studiourile MediaPro (update)

Apropo.ro / 11.08.2009, 22:01
Incendiu in Buftea, la studiourile MediaPro (update)
Sapte autospeciale au fost trimise pentru a stinge incendiul unui depozit de recuzita al Studiourilor MediaPro, din Buftea.

Sapte autospeciale ale pompierilor au fost trimise la interventie pentru a stinge incendiul unui depozit de recuzita al Studiourilor MediaPro, din Buftea.

In jurul orei 20:20, un incendiu a izbucnit intr-un depozit de recuzita al Studiourilor MediaPro, flacarile acoperind o arie de aproximativ 1.000 de metri patrati.

In acest moment pompierii lupta sa stinga incendiul, oficialitatile declara ca depozitul este distrus aproape in intregime, dar nu exista persoane ranite.

Pe langa autospecialele pompierilor, ISU Bucuresti a trimis la locul incendiului patru dispozitive.

O comisie va investiga zona pentru a determina sursa incendiului.

Acest caz nu este fara precedent, acum aproximativ doi ani, Studiourile MediaPro au trecut printr-un incendiu de proportii mult mai mari, cand 30 de hectare (30.000 de metri) de pamant au ars in jurul studiourilor, afectand decoruri impresionante si multe costume, din cauza unei tigari nestinse.

UPDATE: Conform "Povestirilor Adevarate" de la Acasa TV incendiul a fost stins. Cabral ne-a informat in direct ca pericolul a trecut si ca situatia este sub control.

UPDATE 2: ProTV anunta ca nu au fost afectate platourile pe care se lucreaza la productiile curente si nici vreun obiect de patrimoniu nu a avut de suferit.

Un singur pompier a suferit arsuri minore si este in afara oricarui pericol.

Pompierii au verificat resturile ramase in urma incendiului, ca sa se asigure ca nu ard mocnit.