Incendiu la combinatul Mittal Steel din Galati

Apropo.ro / 05.06.2007, 12:38
Incendiu la combinatul Mittal Steel din Galati
Un incendiu a izbucnit, marti, pe platforma Mittal Steel Galati, la o conducta de transport a gazului de cocs, în zona laminoarelor, echipaje importante de pompieri fiind mobilizate la fata locului, transmite corespondentul MEDIAFAX. Mai multe echipaje ale pompierilor militari au fost

Un incendiu a izbucnit, marti, pe platforma Mittal Steel Galati, la o conducta de transport a gazului de cocs, în zona laminoarelor, echipaje importante de pompieri fiind mobilizate la fata locului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mai multe echipaje ale pompierilor militari au fost solicitate sa intervina la un incendiu izbucnit pe platforma combinatului siderurgic galatean, a declarat Viorel Zaharia, seful Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati. „Am fost chemati sa intervenim la un incediu din combinat, dar nu va pot spune acum câte autospeciale sunt la fata locului”, a declarat Zaharia.

Alaturi de echipajele militare actioneaza, pentru stingerea incendiului de pe platforma, si pompierii civili de la Salvosid.

Mediafax