Încep filmările la “Pariu cu viaţa” – sezonul 3

Apropo.ro / 17.07.2012, 06:00
Încep filmările la “Pariu cu viaţa” – sezonul 3
Actorii din “Pariu cu viata” au revenit pe platourile de filmare de la Buftea, începând pregătirile pentru sezonul 3 al serialului care revine din toamnă la PRO TV.

Tinerii din LaLa Band au plecat deja să filmeze pe litoralul Mării Negre pentru primele episoade din „Pariu cu viaţa” – sezonul 3 şi vor susţine mai multe concerte la mare. Primul va fi sâmbăta aceasta în Mamaia şi următorul pe 11 august la Constanţa. Ca să fie la curent cu toate detaliile, fanii sunt invitaţi să intre pe paginile de Facebook Pariu cu viaţa şi LaLa Band.

Alina: „Aştept cu nerăbdare să înceapă filmările, să reintrăm în ritmul cu care ne-am obisnuit şi de care sincer mi-e foarte dor. În sezonul 3, vom reuşi să aducem vara în casele telespectatorilor. Ioana se bucura în sfârşit de ceea ce are, traieşte în continuare o poveste de dragoste cu Andrei şi restul veţi vedea în episoadele din toamnă”.

Sore : „A fost o revedere gălăgioasă, veselă, ne-am pupat minute în şir pentru că timp de o lună am fost despărţiţi şi pentru că am plecat care cum în vacanţe sau alţii au dat bacul, nu ne-am mai văzut. Mi-a fost dor de toţi pentru că m-am obişnuit sa-i am lângă mine. În sezonul al treilea, Sara o să fie foarte amuzantă, hotărâtă, îşi ia viaţa în mâini şi e decisa să nu mai sufere. Va reuşi oare?”.

Alexia : „Am aşteptat cu nerăbdare revederea cu colegii şi prietenii mei, pentru a ne împărtăşi impresiile de vacanăţ şi pentru a relua filmările. Ca proaspata absolventă de liceu, în sezonul 3, Monica va merge mai departe. Indiferent de deciziile pe care le vom lua, LaLa Band va rămâne visul devenit realitate, în care noi toţi ne vom regăsi!”

Dima: „Sper din tot sufletul că şi vouă v-a fost dor de noi, aşa cum ne-a fost şi nouă dor de munca şi de toata atmosfera asta. Fiţi alături de noi toată vara la concerte şi din toamnă într-un nou sezon captivant din „Pariu cu viaţa.”