Începe Bootcampul „X Factor”

De: Cătălina Matei / 14.11.2016, 12:18
Începe Bootcampul „X Factor”
Săptămâna aceasta la Antena 1 începe Bootcampul „X Factor”. Show-ul intră acum într-o nouă etapă, în care se formeaza grupele, rămân cei mai buni concurenţi, cresc pretenţiile, dar şi momentele oferite pe scenă în faţa celor patru juraţi. Şi, mai mult decât atât, „X Factor” vine de acum în porţie dublă.

Ediţiile de Bootcamp vor fi difuzate de două ori pe săptămână, după cum urmează: vineri, 18 noiembrie, grupa lui Horia Brenciu – peste 24 de ani, miercuri, 23 noiembrie, grupa lui Bănică – grupurile, apoi vineri, 25 noiembrie, grupa lui Carla’s Dreams – fetele, miercuri, 30 noiembrie, grupa Deliei – băieţii, iar vineri, 2 decembrie, Duelurile din Bootcamp.

Anul acesta etapa de Bootcamp vine cu noutăţi absolute la „X Factor”, pentru prima dată juraţii au avut libertatea să vorbească între ei şi să îşi împartă grupurile, care până acum erau impuse de către producători. Tot pentru prima oară, în Bootcamp se va cânta acustic, cu The Colours, orchestra care îi va acompania pe concurenţi. Şi pentru că a crescut numărul juraţilor. În acest sezon scade numărul scaunelor pe care fiecare mentor le are la dispoziţie în Bootcamp: 4 scaune per grupă, pe care fiecare trebuie să îi aşeze pe cei mai buni. Tensiunea devine astfel tot mai mare, locurile sunt mai puţine, iar pretenţiile tot mai mari.

Aşa se face că vinerea aceasta telespectatorii Antena 1 au întâlnire cu grupa lui Horia Brenciu, cei peste 24 de ani. Cei care au trecut cu bine de audiţii şi se încadrează în această categorie au acum şansa să se pregătească şi să ofere un spectacol total pe scena „X Factor”, cu care să-şi convingă mentorul că merită un loc în următoarea etapă. Cine sunt ei, cum s-au pregătit şi ce părere are Horia despre ei, dar şi ce decizii ia juratul rămâne de văzut vinerea aceasta, pe 18 noiembrie, de la 20.30, în prima ediţie de Bootcamp „X Factor” din acest sezon.