Incepe evaluarea sanatatii celor nascuti în august

Apropo.ro / 26.07.2007, 21:12
Incepe evaluarea sanatatii celor nascuti în august
Alte aproximativ 1,9 milioane de scrisori vor fi expediate celor nascuti în august, prin care sunt invitati la mediul de familie pentru un consult si efectuarea gratuita a unui set de analize, în cadrul programului de evaluare a starii de sanatate a populatiei. "De miercuri a început

Alte aproximativ 1,9 milioane de scrisori vor fi expediate celor nascuti în august, prin care sunt invitati la mediul de familie pentru un consult si efectuarea gratuita a unui set de analize, în cadrul programului de evaluare a starii de sanatate a populatiei.

„De miercuri a început expedierea primelor scrisori persoanelor nascute în august. Conducera Postei Române estimeaza ca, pâna în 13 august, vor fi expediate toate scrisorile celor nascuti în aceasta luna. Pentru iulie au fost expediate 1.965.000 de scrisori, dar numarul celor care au mers la medicul de familie dupa ce au primit înstiintarea va putea fi estimat abia în august, când vom primi deconturile”, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, Vasile Ciurchea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Mediafax