Începe Liga ProSport, cu premii de peste 10.000 de euro în cel mai spectaculos manager online!

De: Dragos Tanase / 17.08.2012, 17:00
Liga ProSport se relansează într-un nou format! Cel mai complex și spectaculos manager de fotbal online din România oferă premii de peste 10.000 de euro.

Noul sezon din Liga ProSport începe săptămâna viitoare, într-un nou format, mult mai spectaculos, mult mai bazat pe realitatea din Liga I, dar cu premii cel puțin la fel de spectaculoase. Cu o grafică de excepție, Liga ProSport te invită să-ți folosești la maximum cunoștințele despre fotbal, să-ți faci cel mai bun lot și să dovedești că ești cel mai tare antrenor din România, cu ajutorul jucătorilor preferați din Liga I.

Fiecare acțiune a acestora în meciurile reale din campionat îți aduce puncte în joc. Golurile, pasele decisive și meciurile în care fundașii și portarul tău nu primesc gol înseamnă cele mai consistente bonusuri, așa cum un cartonaș roșu sau un penalty ratat te pot face să termini etapa „pe minus”.

Pentru a intra în cursa pentru premiul final de 10.000 de euro trebuie doar să-ți faci, începând de luni, cont pe www.ligaprosport.ro și să îți alegi un lot de 15 jucători din bugetul alocat la începutul jocului.

Îți alegi apoi primul „11”, așezat în tactica ta preferată, selectezi un căpitan și ești oficial manager în Liga ProSport. Va fi însă ulterior foarte important cum îți vei gestiona lotul și cum îți vei alege echipa, cum vei face transferuri ca să nu pierzi puncte.

Pe lângă premiile consistente puse la bătaie în clasamentul general, Liga ProSport îți oferă posibilitatea de a-ți crea ligi private în care să te duelezi cu prietenii tăi sau cu ceilalți fani ai echipei tale favorite.

Nu rata seriile din ziar

În fiecare luni și vineri vei găsi în ProSport serii ce îți pot aduce transferuri gratuite în Liga ProSport. Doar așa îți poți schimba lotul de la o etapă la alta fără a pierde puncte în clasament și nu riști să te prezinți cu echipa incompletă la începutul meciurilor. În plus, în ziar vor fi prezentate regulat cele mai bune echipe, clasamentul și bonusurile oferite.

MAI MULTE DETALII, DE LUNI, pe www.ligaprosport.ro!