Începutul unei cariere cu stil…

Apropo.ro / 14.03.2006, 15:09
Începutul unei cariere cu stil...
Vogue School of Styles ofera 20 de cursuri gratuite de pregatire în coafura, frizerie, cosmetica și manichiura-pedichiura precum și un loc de munca la absolvire! O șansa extraordinara pentru tinerii în cautarea unei cariere potrivite aspirațiilor lor...Toți cei

Vogue School of Styles ofera 20 de cursuri gratuite de pregatire în coafura, frizerie, cosmetica și manichiura-pedichiura precum și un loc de munca la absolvire!

O șansa extraordinara pentru tinerii în cautarea unei cariere potrivite aspirațiilor lor…Toți cei pasionați de arta înfrumusețarii au acum ocazia sa porneasca pe acest drum sub îndrumarea unor profesioniști.

Vogue Beauty Center, poziționat în topul centrelor de înfrumusețare este prezent de opt ani în peisajul salonelor bucureștene de lux. Din dorința de a oferi clienților salonului servicii de cea mai înalta calitate a luat naștere Vogue School of Styles, un centru de pregatire și perfecționare pentru viitoarele talente ce se vor alatura personalului Vogue. Aici lectori profesioniști pregatiți în cele mai bune școli de profil din România și strainatate îi îndruma pe elevii care au ocazia sa exerseze pe modele reale și sa se obișnuiasca cu atmosfera de salon.

Pentru ca stiliștii Vogue sunt definiți de pasiunea lor pentru înfrumusețare, Vogue School of Styles ofera o oportunitate unica tuturor celor pasionați de acest domeniu, prin preselecția pe care o organizeaza în perioada 13 – 31 martie. 20 de tineri norocoși și ambițioși pot câștiga cursuri de pregatire cu durata de 6 luni – coafura și cosmetica, respectiv 4 luni – frizerie și manichiura-pedichiura. Valoarea cursurilor este de 500 euro, respectiv 250 euro iar câștigatorii nu vor plati aceste taxe.

Mai mult decât atât, Vogue Beauty Center ofera celor 20 de norocoși un loc de munca în saloanele centrului la terminarea cursurilor. Este o șansa unica pentru începutul unei cariere în domeniul înfumusețarii, primul pas spre a deveni un artist, un creator de frumusețe.

Cursurile cuprind: ore de teorie si de practica, atât la centrul Vogue cât și în cadrul saloanelor, cursuri tiparite, curs tehnic de limba engleza, curs de psihologie, instructori profesioniști cu o bogata experiența, baza materiala la nivel european, consultanța, promovare, consiliere in timpul și dupa cursul de pregatire. Fiecare cursant are posibilitatea sa faca practica pe minim 100 de modele. Diplomele care se acorda la absolvire sunt individuale, unice și sunt avizate de Ministerul Muncii.

Doritorii se pot înscrie personal la sediul Centrului din Str. Stoian Militaru, nr. 25, sect 4, București și pentru a câștiga unul dintre cele 20 de locuri vor trece prin trei probe eliminatorii.

Vogue School of Styles își așteapta viitorii cursanți sa înceapa o cariera… cu stil!

Maximize Communications