INCEST în showbiz! A explicat de ce s-a căsătorit cu propria fiică

De: Nicoleta Nicolae / 03.08.2015, 09:35

INCEST în showbiz! A explicat de ce s-a căsătorit cu propria fiică
Celebrul regizor Woody Allen este căsătorit de peste 18 ani cu fata sa vitregă, Soon-Yi Previn, iar de curând, acesta a ales să vorbească despre relaţia lor.


Allen a admis că s-a îndrăgostit de Soon-Yi chiar dacă faţă de aceasta avea şi sentimente paterne. Fosta soţie a regizorului, Mia Farrow, a ales să divorţeze în 1992, după ce a aflat că soţul său întreţinea relaţii sexuale cu fata lor adoptată, atunci în vârstă de 21 de ani.

Deşi Woody a crezut că aventura sa cu Soon-Yi va fi doar ceva trecător, în cele din urmă, în 1997, cei doi s-au căsătorit în ciuda diferenţei de vârstă de 35 de ani şi a circumstanţelor începerii relaţiei.

Mai mult decât atât, regizorul consideră că diferenţa de vârstă a fost un avantaj, acesta continuând să nutrească sentimente paterne faţă de soţia sa mai tânără, lucru care a ajutat foarte mult relaţia lor: „…am fost fericit să-i ofer nenumărate ocazii de a lua decizii şi am lăsat-o să se ocupe de atât de multe lucruri. Ea a înflorit.”

De-a lungul timpului, câştigătorul a patru premii Oscar s-a confruntat de nenumărate ori cu acuzaţii de abuz sexual, inclusiv din partea celeilalte fiice adoptate, Dylan Farrow, care a pretins că ar fi fost molestată în casa mamei sale, Mia, pe vremea când avea doar şapte ani.

Deşi a fost pus sub cercetare, Allen nu a fost niciodată condamnat pentru aşa zisele abuzuri.