Inchiriati o vila numai pentru voi

Apropo.ro / 13.02.2002, 19:00
Inchiriati o vila numai pentru voi
Luati-va rucsacul in spate si plecati la drum si la distractie in zona Moeciu-Bran. Va spunem noi unde puteti sa stati aici si cat va costa. Pentru ca localnicii si-au largit locuintele sau si-au construit noi vile ca sa va primeasca , aveti acum mai mute alternative de sedere.Sunt vile pe

Luati-va rucsacul in spate si plecati la drum si la distractie in zona Moeciu-Bran. Va spunem noi unde puteti sa stati aici si cat va costa.

Pentru ca localnicii si-au largit locuintele sau si-au construit noi vile ca sa va primeasca , aveti acum mai mute alternative de sedere.Sunt vile pe vaile inguste ale raurilor si pana la marginea padurilor.

Privelistea e minunata.O plimbare pe soseaua spre Brasov prin culoarul Rucar-Bran fascineaza oricand prin peisaj si prin constructiile noi, care s-au ridicat in poieni. In plus, vedeti locurile unde localnicii isi string in fiecare an finetele, si unde isi adapostesc oile.

In complexul Cheile Gradistei, gasiti cazare la mai multe vile :

VILA I se afla la 8 km de comuna Bran, în satul Moeciu de Jos. Cazarea se face în camere duble. Sunt 4 camere cu grupuri sanitare proprii si 4 camere la doua grupuri sanitare, incalzire centrala, livingroom, sala de mese, bucatarie proprie si o bucatarie speciala pentru vinat.( Daca aveti timp si chef sa alergati dupa caprioare. ).

De vineri, pana duminica va costa 225 $/vila/zi. Dar, pentru sejururi de peste 5 nopti, se asigura o reducere de 10 $/zi. Daca vreti sa si mancati, nu doar sa dormiti, primiti demipensiune, care va costa 225.000 lei/zi/persoana .Opțional, aveti si pensiune completa sau demipensiune .

Cum ajungeti pana aici ?Daca sunteti putini, ajungeti individual, dar, la cerere se poate asigura transport pentru un grup de minim 12 persoane .

VILA II se afla la 10 km de comuna Bran, în satul Moeciu de Sus. Cazarea se face în camere duble. Aici sunt 5 camere la etaj cu grupuri sanitare proprii, iar la parter, sunt 3 camere ( tot cu grupuri sanitare proprii ), sala de mese, bar de zi, terase, restaurant, sauna, piscina. Ain’t that something ?

Va costa 170 $/vila/sejur , de vineri pana duminica si,opțional, puteti avea pensiune completa sau demipensiune .Pentru sejururi de peste 5 nopți, se asigura o reducere de 10 $/zi .

Sursa :www.antrec.ro