Incidente la partida Universitatea – Petrolul Ploiești, scor 2-1

Apropo.ro / 15.10.2005, 13:13
Incidente la partida Universitatea - Petrolul Ploiești, scor 2-1
Echipa Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formația Petrolul Ploiești, într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Diviziei B, seria a II-a, în timpul caruia au avut loc incidente între suporterii celor doua echipe, transmite

Echipa Universitatea Craiova a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formația Petrolul Ploiești, într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Diviziei B, seria a II-a, în timpul caruia au avut loc incidente între suporterii celor doua echipe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Golurile formației Universitatea au fost marcate de Ciuca ’30 și Dina ’75, în timp ce pentru Petrolul a înscris Costache ’84.

La meci au asistat aproximativ 17.000 de spectatori, printre care s-au aflat aproximativ 350 de ploieșteni.

Cu cinci minute înainte de debutul reprizei a doua, suporterii ploieșteni au început sa rupa scaune din sectorul lor cu care au aruncat spre pista stadionului și înspre suporterii craioveni. Iritați, fanii craioveni au mers în acel sector și au rupt, la rândul lor, scaune cu care au aruncat spre fanii formației din Ploiești. În total au fost distruse circa 150 de scaune.

La finalul partidei, aproximativ 300 de suporteri ai formației gazda au patruns pe teren, bucurându-se alaturi de jucatori de victoria obținuta. Când au ajuns în dreptul galeriei ploieștene, între fanii celor doua formații au avut loc alte incidente.

În urma incidentelor, jandarmii au reținut zece persoane, plecarea galeriei formației oaspete fiind întârziata pâna dupa ora 21.00.

Mediafax