Incidentele de la derby-ul Dinamo-Steaua ii costa pe alb-rosii 100.000 de lei

Apropo.ro / 05.11.2008, 14:33
Incidentele de la derby-ul Dinamo-Steaua ii costa pe alb-rosii 100.000 de lei
Jandermeria Romana a decis sanctionarea clubului FC Dinamo cu suma de 100.000 de lei.

Jandermeria Romana a decis sanctionarea clubului FC Dinamo cu suma de 100.000 de lei pentru incidentele provocate de suporterii alb-rosilor la derby-ul cu Steaua

Iata comunicatul emis de Jandarmerie:

"Pentru nerespectarea obligatiilor ce revin organizatorilor de competitii sportive, conform Legii nr. 4/2008, privind prevenirea si combaterea violentei in sport, Jandarmeria Capitalei a decis sanctionarea contraventionala a clubului F.C. Dinamo Bucuresti, prin concurs de contraventii cu suma de 100.000 lei,

De asemenea, firma de paza care a asigurat masurile de ordine si siguranta la portile de acces a fost amendata cu suma de 500 lei, pentru nerespectarea atributiilor ce revin personalului de ordine si siguranta, in incinta arenelor sportive.

Luand in calcul toate aceste aspecte, precum si consecintele ce pot decurge pe viitor, Jandarmeria Capitalei a facut din nou o propunere catre Federatia Romana de Fotbal, de suspendare a stadionului din ”Stefan cel Mare”.

In zilele urmatoare, pe baza imaginilor video puse la dispozitie de clubul organizator, Jandarmeria Capitalei va identifica si sanctiona conform legii, suporterii care au aruncat cu petarde si fumigene."

Imagine: Mediafax Foto

Â