Incredibil cât costă întreţinerea imensei vile din Crevedia în care locuieşte Cristina Spătar! Imagini fabuloase

De: Nicoleta Nicolae / 01.04.2016, 09:35

Incredibil cât costă întreţinerea imensei vile din Crevedia în care locuieşte Cristina Spătar! Imagini fabuloase
Cântăreaţa Cristina Spătar se poate lăuda cu un adevărat domeniu în comuna Crevedia, departe de zgomotul Capitalei, unul care rivalizeaza usor cu proprietăţile din serialele americane.


În presa s-a scris, de-a lungul timpului, că vila cântăreţei se întinde pe trei strazi şi este comparată cu un mic palat. Casa are zeci de camere, living imens, bucătării, băi, birou, dresing, o piscină interioară luxoasă, un foişor, un loc de joacă pentru copii, cu leagăne, căsuţe de plastic, o trambulină, un tobogan şi tot felul de echipamente pentru distracţia puştilor, iar pe porţile imense ale intrării pe domeniu este gravata emblema familiei: A (de la Alin) şi C (de la Cristina) .

“Cristina Spatar are mult de platit la casa. Pai numai centralele de apa si caldura, intretinerea piscinei, a curtii imense, a aleilor sau a spatiului verde, plata gunoiului si salariile angajatilor duc la aproape 5000 de euro! Bani care sunt platiti mereu la timp, niciodata nu s-a intamplat sa intarzie, nici macar o zi!”, au dezvaluit apropiatele artistei pentru wowbiz.ro.