Incredibil ce a făcut Mihaela Borcea pentru fostul ei soţ!

Apropo.ro / 05.11.2014, 11:31
Incredibil ce a făcut Mihaela Borcea pentru fostul ei soţ!
Mihaela Borcea nu s-a împăcat nici acum cu sentinţa primită de fostul ei soţ în “Dosarul Transferurilor”.

 După ce şi-a epuizat rugile către Dumnezeu pentru binele lui Cristi, tatăl copiilor ei, femeia s-a reorientat şi către alte culte.

Mihaela Borcea a îndeplinit o parte din misiunea pe care i-a încredinţat- o fostul acţionar dinamovist. A fost în China şi a cumpărat cele necesare pentru încheierea modernizării sălilor de evenimente din Crângaşi.

A petrecut acolo trei săptămâni, timp în care, printre cumpărături şi comenzi, şi-a căutat echilibrul şi liniştea sufletească în templele budiste.

“M-am rugat la Buddha şi la toţi zeii pentru sănătatea familiei mele şi pentru libertatea şi binele lui Cristi. El este tatăl copiilor mei şi este important să facă parte din viaţa lor”, a mărturisit Mihaela pentru Libertatea.ro.

 “I-am promis lui Cristi că mă voi ocupa serios de proiectul Crângaşi şi aşa voi face. Am cumpărat toate cele necesare şi mă voi apuca de amenajări. Dacă anul acesta am piedut startul cu ştrandul, la anul nu se va mai întâmpla. Totul va fi exact aşa cum trebuie”, susţine Mihaela, care pare determinată să-l facă mândru pe Borcea, după ce acesta şi-a pus încrederea în ea şi i-a dat pe mână una dintre afacerile lui.