INCREDIBIL: Ce făcea un multimilionar cu Alzheimer dat dispărut

Apropo.ro / 08.11.2012, 16:00
INCREDIBIL: Ce făcea un multimilionar cu Alzheimer dat dispărut
Un multimilionar bolnav de Alzheimer a dispărut în urmă cu doi ani din locuința sa din Bavaria. În sfârșit familia l-a găsit viu, dar așa cum nimeni nu s-ar fi așteptat!

Multimilionarul bavarez Georg Luxi a dispărut de lângă familia sa pe data de 15 decembrie 2010. Avea acasă și două fete Gabrielle, 55 de ani, și Eveline, 61 de ani, care nu au știut la cine să mai apeleze când acesta nu mai era de găsit.

Neamțul este un om de afaceri pensionat care a adunat o avere din businessul cu fructe. Avea milioane de euro în bănci și mai multe proprietăți de lux în Germania. Omul era pasionat de mașini sport și de viața de om bogat.

Georg a rămas văduv și cu două fete, și suferă de Alzheimer de prin 2005. Nu mai știa lucruri elementare precum vârsta pe care o are sau unde locuiește.

Multimilionarul a început totuși o nouă relație cu o femeie pe nume Christa. Din acel moment, fiica lui Eveline susține că au început și marile probleme.

Din septembrie 2009, Georg a încetat să mai ia legătura cu familia din Germania. După un timp fetelor le-a sosit o scrisoare din partea lui în care se scuza că nu au mai vorbit, pentru că el a călătorit prin lume cu iubita lui. Apoi iar nu a mai vorbit cu cele două fete ale lui, dispărând complet din viața lor.

Georg in austria

Georg trăia fericit în Austria, alături de noua familie

Speriate, cele două au alertat poliția și timp de doi ani nu au încetat căutările.

Cele mai sumbre presupuneri ale fetelor au dispărut la găsirea tatălui lor. Georg a fost găsit în Austria, fericit, alături de Christa și noul lui fiu – Joseph.

Ca o scenă desprinsă din filmele de comedie, bărbatul și-a trecut toată averea pe numele noii sale familii, care aveau și acces la conturile lui bancare.

Când Gabrielle și Eveline au văzut ce se întâmplă nu le-a venit a crede. Erau bucuroase că și-au găsit tatăl în viață, dar nu se așteptau ca acesta să le dezmoștenească.

Cele două au intentat un proces împotriva Christei motivând că s-a folosit de boala acestuia pentru a-i lua averea, ba chiar o acuză că le-au răpit tatăl și „i-a spălat creierul” până când nu a mai știut nimic de el.

fetele lui Georg vor să îl aducă din nou în Germania unde să primească tratamentul corespunzător bolii sale.

Fiul său Joseph a devenit purtătorul de cuvânt al omului de afaceri și menționează către Înalta Curte: „Domnul Georg Luxi este ferm și face ceea ce dorește. Se bucură de viață ca oricare alt cetățean„.