Incredibil cum a făcut Dan Diaconescu primul său milion de dolari!

De: Nicoleta Nicolae / 07.03.2015, 07:00

Incredibil cum a făcut Dan Diaconescu primul său milion de dolari!
Dan Diaconescu este unul dintre jurnaliştii care au făcut atât de mulţi bani încât a ajuns în topul milionarilor, deşi nimeni nu poate băga mâna-n foc că acei bani au existat cu adevărat.


 Inventatorul OTV-ului a povestit cu ceva timp în urmă cum a făcut primul milion de dolari. El susţine că a început să facă bani printr-un tun imobiliar dat în primii ani de după Revoluţie.

„În decembrie ’90, am avut primul salariu în valută, e adevărat, foarte mare, de 3.000 de dolari. Atunci, o garsoniera costa 1.000 de dolari. Din primul salariu mi-am luat bicicletă, televizor color Telecolor, prima pereche de blugi, adidaşi, 6 sacouri. Din salariul următor mi-am luat o garsonieră. La vremea aceea nu aveam casă, stăteam prin căminele studenţeşti. Am văzut că sunt atât de ieftine aşa că mi-am mai luat două garsoniere. Dintr-un salariu mi-am luat trei garsoniere. Le cumpăram şi le dădeam prietenilor să stea în ele. Cu salariul următor mi-am luat un apartament cu 4 camere cu 3.000 de dolari. Apoi mi-am mai cumpărat două apartamente la parter, vis-a-vis de Ateneul Român. Toate astea valorau ani mai tarziu un milion de dolari. Investiţia mea a fost de 10.000-15.000 de dolari”, a povestit Dan Diaconescu.

Foto: wowbiz.ro

Conform ultimei declaraţii de avere, Dan Diaconescu deţine şapte spaţii comerciale şi trei case. Însă în 2013 a vândut 10 apartamente cu 1,7 milioane de euro. De asemenea, el deţine bijuterii de 400.000 de euro, dar are şi credite de 2,7 milioane de euro.