Incredibil cum arată acum asistenta sexy a lui Dan Negru! A fost Miss România – FOTO&VIDEO

De: Cătălina Matei / 27.01.2017, 16:29
Incredibil cum arată acum asistenta sexy a lui Dan Negru! A fost Miss România - FOTO&VIDEO
În 1999, Diana Urdăreanu era colega de platou a lui Dan Negru, în emisiunea difuzată la TVR 1, „Trupa de şoc”, în fiecare sâmbătă, la ora 7 seara.

Deşi trecuseră doar câţiva ani de la Revoluţie, Dan Negru, alături de Titus şi Dodo Munteanu, a reuşit să implementeze ideea de asistentă de televiziune, după ce s-au uitat la un post sârbesc.

Aşa se făcea că, în urmă cu aproape 17 ani, în emisiunea „Trupa de şoc”, alături de Dan Negru apărea o fată care trebuia să răspundă la telefoane în direct. Diana Urdăreanu avea pe-atunci 23 de ani şi era deţinătoarea titlului de Miss România 1997, reprezentându-ne ţara şi la Miss Universe, tot în acelaşi an.

Un an şi jumătate a fost colegă cu Dan Negru, cât timp emisiunea s-a filmat în Timişoara apoi, pentru că s-a mutat la Bucureşti, Diana a abandonat ideea de a veni în Capitală şi a renunţat să-şi mai folosească farmecul pe micul ecran.

Ea s-a dedicat meseriei de învăţătoare, pe care o practică de 20 ani, iar de câţiva ani este şi mamă. „Sunt bine. Am un băieţel şi lucrez în învăţământ. Într-adevăr, am fost prima asistentă tv, însă acum am o altă viaţă şi nu mă interesează să mă mai expun. Pot să vă spun că sunt foarte bine”, a declarat Diana Urdăreanu.