INCREDIBIL: Cum arată femeia care lucrează ca model masculin (Poze)

De: Gabriela Voicu / 23.11.2012, 16:40
Casey Legler este cu siguranță o femeie atipică, dar nu pentru că ar fi făcut ceva ieșit din comun. Află mai multe!

Despre bărbați care pozează ca modele feminine am mai auzit, dar despre reciprocă nu prea ne-au ajuns vești la urechi… până când am descoperit-o pe Casey Legler.

Femeia în vârstă de 35 de ani s-a lansat în domeniu anul acesta, când a fost chemată de un prieten să pozeze în rolul unui bărbat pentru coperta unei reviste. De curând, Casey a semnat un contract pentru o agenție de modele care o vor exclusiv în rol de bărbat, iar ei îi place la nebunie.

La 13 ani, americanca cu origini franțuzești crescuse deja în înălțime mult peste media ei de vârstă și intrase în echipa de înot a orașului său natal. Tot înotului i s-a datorat și primul bingo. La 18 ani, după ce s-a calificat pentru Jocurile Olimpice, Casey s-a ras în cap, dornică să experimenteze senzația contactului direct cu apa. Acela a fost primul pas…

NU RATA GALERIA FOTO!

Casey Legler

„Înțeleg că trebuie ca hainele pe care le purtăm să simbolizeze ceva. Suntem creaturi sociale și folosim un limbaj fizic când comunicăm unii cu ceilalți. Dar ar fi minunat să putem purta fiecare ce își dorește, fără ca asta să însemne obligatoriu ceva. Cred că gândirea masculin-feminin ne limitează. Mi-ar plăcea să nu mai tragem concluzii pripite dacă vedem pe cineva purtând o rochie sau o pereche de pantaloni”, a spus Casey.

Ea lucrează în prezent în mai multe arii, de la film la pictură, fotografie și sculptură și își folosește corpul ca pe un instrument cu care n-ai cum să greșești, orice haină sau accesoriu ai alege.