INCREDIBIL! Descoperirea de la crematoriu care te lasă mască

De: Marian Andrei / 19.10.2012, 16:00
INCREDIBIL! Descoperirea de la crematoriu care te lasă mască
Vreme de peste 50 de ani, toate alarmele de pe aeroport o luau razna când trecea acest domn.

Familia veteranului de război Ronald Brown, care a murit recent, a avut o surpriză imensă atunci când le-a fost înmânată cenușa răposatului.

Pe lângă urna cu cenușă, familiei i-a fost înmînată și o pungă cu aproape… o jumătate de kilogram de fiare, resturile unui șrapnel pe care bătrânul le avea în picior din timpul celui de-al doilea Război Mondial.

Șocată, fiica sa, Jane, a declarat presei că tatăl ei nu s-a plâns niciodată de durere și crede că nici macar nu știa că are acea schijă în picior.

Ronald Brown

Ronald Brown

Au primit o pungă cu aproape o jumătate de kilogram de resturi metalice

Totuși, Holly, nepoata lui Ronald, și-a adus aminte că atunci când era mică, bunicul ei avea rețineri în a o ține pe genunchi și, mai mult, avea mereu probleme cu scannerele din aeroporturi.

„Niciunuia dintre noi nu i-a venit să creadă atunci când am vazut schija. Ne gândisem că ar putea avea în picior un glonț”, a adăugat Holly. „Este uimitor! Mergea normal, era un om activ și nu s-a plâns niciodată”, a mai spus ea.

„Este uimitor cum a reușit să supraviețuiască ororilor războiului”, a continuat Holly, care a spus că a citit în jurnalul bunicului său că doar 29 din cei 900 de militari din regimentul său s-au mai întors acasă.