Independent Critics a ales „Cea mai frumoasă faţă a anului 2014”! Vezi ce loc ocupă Antonia (Video)

Apropo.ro / 29.12.2014, 10:49
Independent Critics a ales
De peste 25 de ani, TC Candler - Independent Critics - desemnează câştigatoarea premiul pentru cea mai frumoasă faţă a anului. În anii precedenţi pe această lista s-au aflat nume precum Emilia Clarke, Emma Watson, Natalie Portman, Nicole Kidman, Marion Cotillard, însă anul acesta cei de la Independent Critics s-au orientat spre Coreea de Sud. Haideţi să vedem!
De remarcat că în acest top al frumuseţii, România este reprezentată şi ea prin Antonia, care se regăseşte la poziţia 88. Deloc de neglijat dacă avem în vedere milioanele de fete frumoase din întreagă lume care ar fi putut figură pe această lista. Printre fericitele nominalizate din acest an sunt o mulţime de staruri din serialele coreene – Suzy, Go Ara, Jun Ji Hyun – actriţe de la Hollywood – Scarlett Johansson, Natalie Portman, Mila Kunis, dar şi top-modele precum Camila Alves. 
  
Câştigătoarea acestei ediţii a fost desemenata Nana, o actriţă din Coreea de Sud, care s-a făcut remarcată în serialul „After School” şi care conform criticilor „este fără egal”. 

Sunteţi de acord cu alegerea criticilor?