Independent: cum să lipiți singur genele false?

Apropo.ro / 15.01.2021, 19:03
Independent: cum să lipiți singur genele false?

La prima vedere, sarcina de a lipi genele false pare destul de dificilă: se pare că această procedură poate fi încredințată doar unui profesionist. Dar nu este cazul.

Este suficient să exersezi puțin acasă, urmând succesiunea acțiunilor, pentru a învăța cum să lipiți uniform genele de sine însuși. Și nu este atât de important dacă alegeți bandă sau smocuri de gene. Cum se procedează?

  • Aranjați genele false de-a lungul liniei de creștere a celor naturale și determinați cât lungi ar trebui să fie. Dacă nu intenționați să creați o ținută pentru o petrecere sau spectacol de scenă, genele îți pot părea prea lungi. Firele în sine pot fi tăiate cu foarfeca. Drept urmare, genele false vor arăta ca ale tale proprii.
  • Înainte de a lipi genele false, aplicați un rimel impermeabil pe genele proprii. De ce trebuie să faceți acest lucru înainte și nu după aplicarea celor artificiale? Există șansa ca prin mișcarea neglijentă a periei să desprindeți genele false.
  • Aplicați adeziv special pe banda de gene. Așteptați puțin (10-20 de secunde, nu mai mult). Apoi, puteți lipi banda pe pleoapă, încercând să vă apropiați cât mai mult de linia de creștere a genelor, fără a vă atinge genele. Pentru ca lucrurile să meargă mai repede, țineți o margine a benzii cu pensete, cealaltă cu degetele și priviți în jos, astfel încât pleoapa superioară să rămână acoperită.
  • Când genele false s-au „lipit” deja de pielea pleoapelor, aveți la dispoziție doar câteva secunde pentru a atinge rezultatul și a muta banda mai aproape de rădăcinile propriilor gene folosind un tampon de bumbac. Nu lăsați banda timp de câteva secunde pentru a se fixa mai bine.
  • Când lucrați cu smocuri de gene, este important să urmați încă o regulă: mai întâi, se lipesc cilii mai scurți, apoi cei mai lungi. Această secvență este necesară pentru ca rezultatul să fie simetric.
  •  Pentru a desprinde genele, trebuie doar să trageți de marginea benzii, dar nu și de vârfurile firelor de păr. Dacă banda a rămas bine lipită, încât nu este atât de ușor să o smulgeți, tratați banda cu un tampon de bumbac înmuiat în apă micelară.

Îngrijirea genelor false

Pentru a lungii durabilitatea de viață a genelor false, este nevoie de a urma câteva reguli simple:

  1. Curățare. Aplicați un demachiant special pe un tampon sau un bețișor de bumbac și, ținând genele false cu penseta, îndepărtați orice adeziv, fard de ochi sau resturi de ochi.
  2. Demachiere. Folosind gene false, fetele pot lăsa reziduuri sau lipici pe pleoape. Pentru a crește durata de viață a genelor artificiale, păstrați-vă părul natural și pielea pleoapelor curată.
  3. Depozitare. Pentru ca accesoriul să dureze mai mult, după fiecare utilizare și curățare, puneți-l în același ambalaj său de bază și păstrați-l într-un loc uscat. Această tehnică vă va proteja genele false de praf sau bacterii.