India: reclamă în care Berlusconi conducea o mașină cu femei în portbagaj, retrasă

De: Marian Andrei / 26.03.2013, 09:57
India: reclamă în care Berlusconi conducea o mașină cu femei în portbagaj, retrasă
Divizia indiană a companiei Ford Motor și-a cerut scuze pentru o reclamă în care fostul premier italian Silvio Berlusconi apare conducând o mașină în al cărei portbagaj se află un grup de femei legate.

Reclama, în care apar trei femei legate în portbagajul unui autoturism Ford Figo, a fost postată pe un site. Berlusconi apare pe scaunul șoferului, cu sloganul „Lasă-ți grijile deoparte cu portbagajul extra-large al Figo”.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Reclama nu a fost folosită în scop comercial. Potrivit unor informații, ea a fost postată online de agenția de publicitate cu sediul în India angajată de Ford. Compania a transmis că regretă incidentul și a numit imaginile „contrare standardelor de profesionalism și decență din cadrul Ford”. „Regretăm profund acest incident și suntem de acord cu partenerii agenției că acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple”, afirmă Ford.

Un purtător de cuvânt a declarat că firma ia incidentul „în serios și revizuiește procesul de aprobare și supervizare, pentru a se asigura că acest lucru nu se va repeta niciodată”.

Cunoscutul star al filmelor pentru adulți Rocco Sifredi a declarat de curând că Berlusconi „are o reputație «grea» și este singurul bărbat din Italia care este capabil să facă genul de meserie pe care o fac și eu, și dacă am face amândoi un astfel de film ar fi un adevărat succes”.