Indienii află horoscopul direct din stradă, de la roboții-astrologi

Apropo.ro / 09.02.2012, 17:20
Indienii află horoscopul direct din stradă, de la roboții-astrologi
Indienii sunt pasionați de tot ceea ce ține de predicții pentru viitor. Ei au găsit o metodă inedită de a afla ce urmează, direct de pe stradă!

Horoscoapele sunt realizate cu sprijinul astrologilor, în fiecare zi. Indienii sunt preocupați de această latură, motiv pentru care, la nașterea unui copil, ei iau legătura cu acești specialiști pentru a le spune despre destinul copilului… și nu numai.

Dacă este aranjată vreo căsătorie, astrologii sunt consultați pentru a se afla compatibilitatea dintre viitorii însurăței.

robot prezicator

Toate aceste lucruri fac parte din viața localnicilor și sunt privite ca pe niște lucruri obișnuite și în pas cu tehnologia.

În câteva locuințe, astrologii au fost înlocuiți cu computere ce au instalate programe speciale pentru a face treaba astrologilor. Nu sunt necesare decât date precum numele, ziua de naștere și ora, pentru ca roboțelul sa îți facă un raport complet al trecutului lor, precum și al prezentului și viitorului.

Acesti roboți prezicători sunt prezențe notorii la diferite manifestări, tot așa cum sunt și cei care ghicesc în palmă, papagalii care îți prezic viitorul, șamd.

Roboții care se regăsesc pe străzi sunt colorați în culori vii și au diferite forme și măsuri, au un design plăcut, cu luminițe tip led. Un „raport” al robotului costă în jur de 5 rupii, adică mai puțin de un dolar, și este disponibil în câteva limbi indiene: hindi, tamil, kannada și telugu.