Indila concertează, în premieră, în România!

De: Pusa Toader / 22.09.2014, 12:50
Indila concertează, în premieră, în România!
Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit toate top-urile cu hit-ul ”DERNIERE DANSE”, concertează în premieră pentru publicul din România, pe 7 decembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:00.

Concertul artistei anului 2014 de la Bucureşti este fără nicio îndoială, cel mai important eveniment de muzical al sfârşitului de an. Începând de luni, 22 septembrie 2014, biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau prin Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Eminescu, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.


Dar… cine este Indila? Despre Indila, nouă revelaţie a muzicii  internaţionale, se spune că are o voce divină, care îţi rămâne în minte, se lipeşte de suflet şi cu siguranţă ne-a fascinat pe toţi. Artista este considerată un fenomen muzical, iar în România a câştigat admiraţia unui număr impresionant de fani, oameni care nu se mai satură să îi asculte compoziţiile muzicale cu inflexiuni vocale inconfundabile.


După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila a revenit pe piaţa cu primul său single, „Derniere Danse”. Ascendenţa fulminantă a frumoasei brunete s-a simţit într-un timp record de la lansarea single-ului „Derniere Danse”.

Primul ei album, „Mini World” – lansat în luna februarie 2014, a obţinut deja un disc de platină.  Piesa a luat cu asalt toate top-urile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de  You Tube al artistei a depăşit  122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa  ”S.O.S” se bucura de acelaşi succes uluitor.