Indila revine la București, cu două spectacole, în decembrie

De: Carmen Ulian / 27.10.2014, 13:30
Indila revine la București, cu două spectacole, în decembrie
Indila revine la București, unde pe data de 7 decembrie va susține două spectacole la Sala Palatului: de la ora 16.00 și ora 19.00. Delia Matache va cânta în deschiderea spectacolelor.

INDILA este așteptată de românii din toată țara cu entuziasm și nerăbdare, iar biletele pentru concertul artistei franceze, anunțat pe 7 decembrie la Sala Palatului, de la ora 19:00, se apropie de epuizare. Cererile fanilor, care continua să crească într-un număr impresionant de la o zi la alta, i-a convins pe organizatori să facă toate demersurile necesare pentru punerea în scenă a celui de-al doilea concert.

Copleșită de reacția extraordinară a publicului din România, INDILA a răspuns prompt la invitația organizatorilor de a mai susține încă un concert în aceeași zi. În același timp, și-a manifestat dorința de a le transmite admiratorilor săi, mesajul său de mulțumire și prețuire.

Astfel, pe lângă concertul anunțat inițial în prima duminică a lunii decembrie la ora 19:00, INDILA va mai susține încă un concert pe scena Sălii Palatului tot pe 7 decembrie , dar cu câteva ore mai devreme, mai exact de la ora 16:00.

Indila

Biletele pentru concertul Indila de la ora 16:00 au fost puse în vânzare în rețeaua Vreau Bilet la stand-ul din Unirea Shopping Center etj.2, (D’Arte Foto) -Libraria Eminescu, la Sala Palatului și online pe www.eventim.ro și www.vreaubilet.ro.

Prețurile biletelor rămân similare cu cele afișate pentru reprezentația de la ora 19:00, după cum urmează:

VIP: 320 Ron;

Categ 1: 280 Ron;

Categ 2: 220 Ron;

Categ 3: 180 Ron;

Categ 4: 120 Ron.

Admiratorii artistei care vor alege concertul Indila de la ora 16:00, pot profita de perioada de presale, valabilă până la data de 10 noiembrie. Toți clienții vor beneficia de un discount de 30% la achiziționarea biletelor din rețeaua Vreau Bilet – de la standul din Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului, Librăria Eminescu, sau online prin www.vreaubilet.ro.

În număr redus, mai sunt disponibile bilete la prețurile de 220 ron sau 280 ron și pentru show-ul artistei de la ora 19:00.

Prezența Indilei pe scena Sălii Palatului va surprinde publicul prin calitățile vocale fenomenale dar și cu un repertoriu special la care se vor adăuga melodiile de succes „Derniere Danse” și „S.O.S”, ale cărei compoziții fac parte din albumul sau – „Mini World”. Atmosfera de la București va fi încălzită de una dintre cele mai bine cotate artiste ale momentului. În deschidere, Delia Matache va susține un recital special.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984 în Paris. La vârsta de șapte ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorită cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soțul Indilei este unul dintre cei mai apreciați producători muzicali și compozitori din Franța.

Artistă a devenit cunoscută în anul 2010. Cântă în limba engleză, franceza și indiana. Sursele sale de inspirație sunt artiști precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo și Lată Mangeshkar. Înainte de începerea carierei sale solo, Indila a colaborat cu rapperi francezi, cum ar fi TLF, Nessbeal, Rohff, Soprano și Youssoupha. În decembrie 2013, s-a lansat în cariera solo cu single-ul de succes „Derniere Dânse” , piesa compusă de Indila împreună cu soțul său. Single-ul a staționat multe săptămâni pe locul I în topurile franceze, iar la scurt timp vocea sa a reușit să impresioneze publicul din Grecia, Turcia, Israel, Marea Britanie și bineînțeles, România.