Îndrăzneaţa Delia, propunere indecentã: „Dacã vrei, putem sã jucãm poker pe dezbrãcate!”

De: Nicoleta Nicolae / 26.05.2016, 11:16
Îndrăzneaţa Delia, propunere indecentã: „Dacã vrei, putem sã jucãm poker pe dezbrãcate!”
Atunci când spui „iUmor”, gândul te poate duce la orice: de la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie şi multe altele ce nu de puţine ori i-au lãsat pe cei trei juraţi ai emisiunii pur şi simplu fãrã replicã

 Aşa s-a întâmplat şi în cel de-al nouãlea episod al show-ului de la Antena 1, când pe scena concursului şi-a fãcut apariţia Vlad Grigorescu.

Tânãrul de 29 de ani i-a cucerit pe juraţi cu un numãr impecabil de magie combinatã cu mult, mult umor. I-a determinat pe Delia, Mihai şi Cheloo sã râdã în hohote şi chiar sã îl aplaude secunde în şir, încheindu-şi momentul cu o propunere pentru Delia: „Dacã vrei, putem sã jucãm poker pe dezbrãcate!”. În aplauzele întregii sãli, jurata i-a mãrturisit cã nu-şi poate scoate decât penele, fãcând referire la turbanul pe care îl purta atunci.

„Este înspãimântãtor de bine pus la punct!”, le-a spus Cheloo colegilor sãi, despre prestaţia lui Vlad, completând: „Este 100% impertinent, dar cred cã e cel mai bun act de pânã acum! E foarte clar cã e un timid în viaţa de zi cu zi şi, cumva, cunosc foarte bine mecanismul.” Dacã a reuşit Vlad sã primeascã minimum doi „Da”, pentru a ajunge la votul publicului, în aplicaţia „iUmor”, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii au şansa sã decidã ultimul finalist al concursului, trimiţându-l direct în marea finalã a show-ului, difuzatã pe 5 iunie. 

În marea finalã, ca o noutate absolută, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul, fiecare dintre juraţi neavând dreptul sã voteze concurentul alãturi de care participã. Câştigãtorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de cãtre telespectatori, de data aceasta prin sms, cu menţiunea cã pentru a se califica la votul publicului, finaliştii vor trebui sã obţinã trei de „DA” din partea juraţilor.