Inel de aur cu montură de piele umană (Poze & Video)

Apropo.ro / 24.01.2013, 11:00
Un artist excentric a confecționat un inel pe aur pe care l-a acoperit cu pielea proprie!

Poate mai hidos de atât nu se poate! Până aici merge imaginația și nebunia unui fashion designer pe nume Sruli Recht care a creat o bijuterie de lux unicat.

Pe un inel de aur de 24 de carate, islandezul Recht a montat piele umană de pe abdomenul lui, după ce a îndepărtat-o pe cale chirurgicală.

El a reușit să șocheze multe persoane, chir de la momentul în care a spus la ce anume va folosi pielea îndepărată pe de corp.

Pentru inelul de aur, Recht a folosit o grefă de piele de circa 110 pe 10 mm, pe care părul s-a păstrat intact, poate asta era și ideea, și care a fost păstrată în soluție salină și tăbăcită până la montarea pe bijuterie.

Pentru acest inel de aur de 24 de k, cu piele umană și păr, un client la fel de excentric precum fashion designerul poate plăti suma de 350.000 de dolari. Acesta este prețul pe care Recht îl cere pe bijuteria unicat.

În acești bani intră și certificatul cu ADN-ul creatorului ca dovadă că totul este autentic, dar și un DVD documentar cu procesul de creare a inelului, intervenția chirurgicală, etc.