INES va furniza la ARR servicii de 25 mld lei

Apropo.ro / 25.06.2004, 15:44
INES va furniza la ARR  servicii de 25 mld lei
Compania INES Group va furniza Autoritații Rutiere Române (ARR), pentru o perioada de trei ani, servicii de acces Internet și închiriere de echipamente de comunicație în valoare de 24,95 miliarde lei, contractul fiind cîștigat în cadrul unei licitații organizata


Compania INES Group va furniza Autoritații Rutiere Române (ARR), pentru o perioada de trei ani, servicii de acces Internet și închiriere de echipamente de comunicație în valoare de 24,95 miliarde lei, contractul fiind cîștigat în cadrul unei licitații organizata de Bursa Româna de Marfuri (BRM).

„Licitația a avut loc în data de 14 iunie și a avut ca participanți companiile Astral Telecom și Equant România”, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, Liliana Paraipan, directorul de marketing al BRM.

INES Group a încheiat anul 2003 cu o cifra de afaceri neta de 112,1 miliarde lei și un profit brut de 4,7 miliarde lei. Cu un an în urma, compania a raportat încasari de 105,2 miliarde lei și un rezultat brut de 16,54 miliarde lei.

Subordonata Ministerului Transporturilor, ARR asigura, în principal, inspecția și controlul, în trafic, al starii tehnice a autovehiculelor rutiere și remorcilor, precum și al îndeplinirii condițiilor de operare a transporturilor rutiere și de protecție a mediului, licențierea operatorilor de transport rutier, punerea în aplicare a normelor tehnice și reglemetarile specifice trasporturilor rutiere, controlul constituirii Fondului special al drumurilor publice și executarea silita a creanțelor la bugetul Fondului special al drumurilor publice, pe baza împuternicirii date de Ministerul Transporturilor.

Controlata de doua persoane fizice, una dintre ele fiind Iosif Szavuj, compania Ines group și-a început activitatea în 1993 și are ca obiect de activitate furnizare internet, publicitate și web development, precum și soluții soluții de multimedia over Internet, de securitate si de administrare de fire-wall, de content-filtering.

Mediafax Business/ IT