Informare ANM: Grindină, ploi torențiale și vijelii în toată țara

Apropo.ro / 29.05.2013, 16:15
Informare ANM: Grindină, ploi torențiale și vijelii în toată țara
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo conform căreia de joi, 30 mai, de la ora 10.00 până vineri, 31 mai, la ora 18:00 se vor produce grindină, ploi torențiale și vijelii în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo conform căreia de joi, 30 mai, de la ora 10.00 până vineri, 31 mai, la ora 18:00 vom avea parte de fenomene extreme pentru această perioadă anuală. Vremea va fi instabilă din punct de vedere atmosferic. Vom avea parte de frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter torențial, căderi de grindină și intensificări ale vântului cu apect de vijelie.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Aceste fenomene meteorologice vor fi mai frecvente și mai intense în primele ore în regiunile vestice și sud-vestice, apoi în sudul, centrul și estul teritoriului. Cantitățile de apă vor depăși local 25 l/mp.

Temperaturile maxime scad în vest și nord-vest până la 21 grade la Oradea, poate și mai jos în Dealurile de Vest dar rămân ridicate în sud și sud-est până la 30 de grade la Alexandria, Giurgiu, Călărași și Buzău.

 

Cum va fi vremea până pe 9 iunie 2013

În București, cerul va fi temporar noros și, îndeosebi după-amiază și seara se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi 12-14 grade dimineața, iar temperatura maximă din timpul zilei se va situa în jurul valorii de 28 de grade.