Îngeraşii ştiu ce vor

Apropo.ro / 22.12.2008, 00:00
Îngeraşii ştiu ce vor
Vin la serviciu în fiecare zi şi spun că îşi iubesc meseria! Nimic neobişnuit pentru un adult, dar de data aceasta este vorba despre trei copilaşi care au inspirat numele serialului de la Acasă TV - “Îngeraşii”.

Jennifer Dumitraşcu
Visurile se împlinesc în copilărie

Prima oară a apărut la PRO TV pe 1 decembrie 2007, în rolul unui îngeraş, apoi a fost zîna cea bună în videoclipul Acasă filmat la aniversarea de 10 ani, a urmat emisiunea “În al 9-lea cer”, unde a cîştigat marele premiu, un rol într-o producţie Promance. Aşa a de­venit personajul Carina.

De la trei ani, interpreta prin casă roluri de la televizor. Acum, e la grădiniţă, iar părinţii nu o lasă să stea pînă noaptea tîrziu la desene animate şi nici să mănînce fast food. De la părinţi are două interdicţii. Pe platoul de filmare însă, o răsfaţă absolut toată lumea. “Cînd am o zi liberă şi nu filmez, o întreb pe mama de ce nu mergem în Buftea”, povesteşte ea. În timpul liber, umblă prin fardurile mamei şi… negociază cu aceasta.

“Cel mai mult îmi plac rochiţele, iar cînd afară începe să plouă presimt că mama vrea să mă îmbrace în pantaloni. Eu nu vreau şi aşa începem să negociem”. Jennifer este o dansatoare înnăscută şi ştie deja salsa, latino şi disco. “Dansul e una dintre pasiunile mele”, spune ea.

Lili Sanboeuf
Are trei taţi pe ecran

Întîmplarea a făcut să meargă la un casting care se făcea pentru prima telenovelă românească, ”Numai iubirea”, şi de atunci a rămas Acasă. În “Îngeraşii”, este Mirela – o fată liniştită, care dă dovadă de multă maturitate.

La 5 ani şi jumătate, a jucat în “Numai iubirea” şi nu prea realiza ce i se întîmplă. De atunci, a mai făcut reclame pentru România, Italia, Franţa şi Israel şi a mai jucat în “Păcatele Evei”, în trei telefilme, apoi în “Inimă de ţigan”. În prezent, este elevă în clasa a IV-a.

“Mie îmi place să învăţ şi am o domni­şoară învăţătoare foarte drăguţă, care a înţeles că anul acesta e greu pentru mine şi mă ajută”. Ce face pe platoul de filmare? “Mă răsfaţă tăticul meu din film, Ioan Isaiu, pe care îl iubesc foarte mult. În acest proiect joacă toţi taţii mei de pînă acum (Răzvan Fodor – “Păcatele Evei” , Alin Panc – “Inimă de ţigan” şi Ioan Isaiu – “Îngeraşii”). Deci sînt foarte norocoasă să am trei taţi”, rîde ea.

În timpul liber, îi place, ca oricărei domnişoare, să călăto­rească. “Mi-a plăcut la Las Vegas, în Dubai, în Germania, unde am fost într-un parc de distracţii, şi la Paris. Anul acesta, imediat după Crăciun, vom pleca la Cairo, unde vom întîmpina noul an. Îmi doresc să fiu alături de familia mea, să mă odihnesc şi să mă plimb”.

Ionuţ Bora
Pe urmele Pistruiatului

Personajul lui, Codin, face tot timpul năzbîtii pe platoul de filmare. “Bine că le fac pe platou, căci acasă nu cred că aş putea să le duc la bun sfîrşit pe toate…” De cînd a văzut “Pistruiatul’”, împre­ună cu părinţii, şi-a dorit să joace în filme.

“Mai ales că familia îmi spune mereu că semăn cu personajul principal din acel film”. Pînă la rolul de la Acasă TV, Ionuţ a jucat doar pe scena grădiniţei roluri din poveşti.

Acum, este în clasa I. “Îmi place la şcoală pentru că învăţ lucruri noi. Nu mi se pare deloc greu pentru că ştiam să scriu şi să citesc, acum vreau doar să scriu cît mai frumos!”. Părinţii au încredere în el pentru că “acum sînt mare, ştiu ce este bine şi ce este rău.

Mai fac şi acasă năzbîtii, dar încerc pe cît posibil să nu îi supăr pe părinţii mei. Cîteodată, mai exagerez cu statul la calculator şi la desene animate”, povesteşte el.

Ionuţ dansează cu plăcere… street dance, îi plac hainele sport, îi place să înoate şi se simte foarte bine cînd se duce la bunicii lui de la ţară. “şi cînd am timp mă alerg cu mama prin casă, ne jucăm de-a v-aţi ascunselea şi baba oarba”. Cel mai des le cere părinţilor să îi aducă în dar maşinuţe şi trasee Hot Wheels, iar de cîte ori are ocazia vrea la masă… mămăligă şi cartofi prăjiţi.