Îngeraşii – Vis împlinit în Grecia

Apropo.ro / 06.07.2009, 00:00
Îngeraşii - Vis împlinit în Grecia
Actriţele din comedia romantică “Îngeraşii”, Adela Popescu, Dana Rogoz, Alina Grigore, Ioana Scărlătescu şi Dana Dembinski au avut, împreună, o vacanţă de vis în insula Kefalonia.

Gaşca a numărat, în total, 18 persoane, care s-au cazat în trei vile pe malul mării: “Aveam senzaţia, cînd mă trezeam dimineaţa, că marea este în curtea mea. În plus, a fost prima vacanţă, după cele din copilărie, în care am mers împreună cu fraţii mei. A fost perfect, stăteam pînă dimi­neaţa la piscină, jucam mimă, şah, table, am făcut chiar baie noaptea în mare cu toţii”, spune Adela Popescu.

Dana Rogoz a fost şi ea cucerită de frumuseţea insulei greceşti: “Este un loc unde îmi doresc să mai revin. Nu am văzut niciodată o apă atît de cristalină, Kefalonia este o insulă cu orăşele cochete, porturi cu multe golfuleţe la care ajungi doar cu vaporaşul. Este un loc de vis”.

Pentru Alina Gri­gore şi soţul ei, Bog­dan Albulescu, concediul la ţăr­mul Mării Ionice a fost unul roman­tic. “A fost cea mai relaxantă vacanţă şi a fost exact aşa cum ne-am dorit-o”, povesteşte Alina.

De o vacanţă de vis s-a bucurat şi Dana Dembinski Medeleanu, interpreta Violetei. Actriţa a fost însoţită de unul dintre fii şi de soţul ei. ”Nimic nu se compară cu un concediu între prieteni. Mi-a plăcut foarte mult pe insulă şi am fost extrem de impresionată de Templul lui Apollo din Delphi”, povesteşte actriţa.