Îngheţată de mici şi mousse dulce de castravete, în farfuriile juraţilor ”Chefi la cuţite”

De: Alexandra Necsoiu / 26.11.2018, 11:12
Îngheţată de mici şi mousse dulce de castravete, în farfuriile juraţilor ”Chefi la cuţite”
Farfurii cu surprize pentru juraţi luni seară la ”Chefi la cuţite” şi combinaţii de gust cu totul şi cu totul neprevăzute. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor avea parte de două deserturi inedite, pregătite special de doi concurenţi ce au trăit deja focurile experienţei celui mai iubit show culinar.

Ionuţ Chiriţoiu, semifinalist din echipa lui chef Bontea în sezonul 4, şi Giovanni Popic, finalist din trupa de bucătari a lui chef Dumitrescu din sezonul 3, se întorc în platou pentru a le face o surpriză memorabilă juraţilor. Pentru că ”desertul” a fost cel mai aşteptat preparat în farfuriile primite anul acesta, cei doi se vor conforma şi vor pregăti două reţete dulci extravagante. Astfel, Ionuţ va încerca să îi cucerească pe chefi încă o dată printr-un mousse de castravete cu sos de fructe de pădure, în timp ce Giovanni va da naştere confuziei la masa jurizării cu o îngheţată de mici:  ”Ce e asta? E parizer? Avem şi muştar lângă!”, afirmă Scărlătescu nedumerit. Ce vor spune chefii în faţa acestor farfurii inedite şi cum vor juriza două reţete cu totul şi cu totul surprinzătoare rămâne de văzut luni, de la 20:00.

Printre concurenţii care se vor lupta pentru a obţine votul chefilor în această seară se mai  numără un designer vestimentar ce îşi va face apariţia în platou pe tocuri, un tânăr cântăreţ ce va interpreta o piesă special pentru Florin Dumitrescu şi un actor cunoscut, ce aduce umorul la masa jurizării. Toţi aceştia vor încerca să demonstreze că în ciuda meseriei pe care o au, se pricep şi la gătit, însă nu toate preparatele se vor dovedi a fi un răsfăţ culinar pentru pretenţioşii juraţi. Cine va obţine cuţitul, dar şi ce bucătari amatori vor arăta că pasiunea bate experienţa, telespectatorii Antena 1 vor afla diseară, de la ora 20:00, într-o nouă ediţie de jurizări pe nevăzute a celui mai iubit show culinar.