Ingrijorat de accidentari

Apropo.ro / 14.08.2006, 16:11
Ingrijorat de accidentari
Selecționerul Victor Pițurca a declarat, luni, la reunirea primei reprezentative, ca România nu este Olanda sa aiba foarte mulți jucatori de valoare, din cauza accidentarilor convocând doar 20 de fotbaliști pentru meciul amical cu Cipru, programat, miercuri, de la ora

Selecționerul Victor Pițurca a declarat, luni, la reunirea primei reprezentative, ca România nu este Olanda sa aiba foarte mulți jucatori de valoare, din cauza accidentarilor convocând doar 20 de fotbaliști pentru meciul amical cu Cipru, programat, miercuri, de la ora 20.00, la Constanța.

„Sunt deja 8-10 jucatori în aceasta situație, avem aproape o echipa întreaga accidentata. Naționala a mai trecut prin astfel de situații, care ne-au costat, ma refer aici la meciul cu Armenia. Dar nu trebuie sa ne plângem, asta e situația, trebuie sa gasim soluții. Nu sunt câți jucatori aș vrea, dar ce sa facem? Nu suntem Olanda sa avem așa mulți jucatori de valoare”, a afirmat selecționerul.

Din cauza indisponibilitaților, Victor Pițurca a fost nevoit sa reduca lotul de la 22 la 20 de jucatori, renunțând la convocarea altor fotbaliști în locul steliștilor Lucian Goian și Sorin Paraschiv, accidentați, duminica, în meciul de campionat cu UTA. „Paraschiv are nevoie obligatorie de 2-3 zile de pauza pentru ca daca îl forțam risca sa faca ruptura, iar Goian are din nou probleme la spate. Pâna la urma n-am mai adus pe nimeni în locul lor”, a spus antrenorul. 

Mediafax