INHM: Ploi torențiale și grindină de miercuri până joi, la ora 23.00

Apropo.ro / 26.06.2013, 16:45
INHM: Ploi torențiale și grindină de miercuri până joi, la ora 23.00
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torențiale și grindină, valabilă de miercuri de la ora 15:00 până joi la ora 23:00.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torențiale și grindină, valabilă de miercuri de la ora 15:00 până joi la ora 23:00 pentru mai multe zone din țară.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Din după-amiaza zilei de miercuri până în seara zilei de joi vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată în jumătatea de est a țării, precum și în zonele de deal și de munte din restul teritoriului, dar cu precădere în zona Carpaților Orientali și Meridionali.

Cum va fi vremea până pe data de 8 iulie

Vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și izolat 50 l/mp.