INMH: Ploi torențiale, vânt și grindină de joi până sâmbătă, ora 06.00

Apropo.ro / 11.07.2013, 12:45
INMH: Ploi torențiale, vânt și grindină de joi până sâmbătă, ora 06.00
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi torențiale, grindină, intensificări de vânt, valabilă de joi de la ora 15:00 până sâmbătă la ora 06:00 în mai multe zone din țară.

Din după-amiaza zilei de joi, 11 iulie, până în dimineața zilei de sâmbătă, 13 iulie, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în vestul, nordul, centrul țării și la munte, apoi, pe parcursul zilei de vineri și în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai ales în jumătatea estică.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 50 l/mp.

Fenomenele meteo extreme, precum căderea unor cantități importante de precipitații într-un timp foarte scurt, sau schimbarea bruscă a regimului termic de la o zi la alta, se vor intensifica în anii următori, a declarat marți Ion Sandu, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).