INMH vrea să schimbe refrenul piesei „K la meteo” a Andrei feat. What”s Up!

Apropo.ro / 21.11.2012, 12:00
INMH vrea să schimbe refrenul piesei
Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie cer să fie modificat refrenul melodiei "K la meteo" - Andra, pentru că se simt jigniți.

Reprezentanții INMH cer modificarea refrenului piesei Andrei „K la meteo”, pentru că simt că sunt jigniți.

Versurile buclucașe sună așa: „Între noi e furtună iar / Devastăm tot, ca un uragan / Ne mințim k la meteo / O fi soare, da’ nu-l văd io!”.

Andra a reacționat la această veste: „Am aflat astăzi un zvon care m-a surprins! Se pare că INMH ar cere interzicerea piesei „K la meteo” din cauza refrenului. Nu linia melodică ar deranja, ci refenul! Versurile „Ne mințim, ca la meteo” ar jigni breasla meteorologilor, spun cei care vor ca refrenul sa fie modificat„.

 

 

Recunosc, nu m-am supărat. Mai degrabă m-am amuzat la gândul că asemenea vorbe ar putea supăra pe cineva. Sunt sigură totuși că e o glumă. Mi-ar părea sincer rău dacă ar fi așa, nicio secundă nu am avut această intenție din momentul în care am început să cânt piesa„, spune artista.

Eu am înteles altfel versurile scrise de Marius Moga. „A minți ca la meteo” este o vorbă cunoscută de mulți și nu are legatură cu profesionalismul meteorologilor, ci doar cu stiință, cu faptul că uneori a prevedea un cer senin este aproape imposibil și că nici cele mai bune intenții nu te pot feri de pericolul ca prognoza optimista să fie greșită. Cred că metafora scrisă de Marius este foarte potrivită pentru o relație și îmi place mult. Chiar e numai o figură de stil, nicidecum o jignire„, a mai declarat Andra.

Aș vrea să mai spun că eu am încredere în meteorologi! Mă îmbrac în funcție de buletinele meteo și foarte rar s-a întamplat să îmi iau la mine umbrela degeaba. Sper ca și angajații INMH să fredoneze piesa! 🙂 și dacă vor să se razbune pe mine, să-mi spună că vine primavara de mâine. Deși nu stiu dacă i-aș crede!„, a încheiat artista.