Inmormantarea lui Michael Jackson. Unde, cand si cum?

Apropo.ro / 06.07.2009, 19:04
Inmormantarea lui Michael Jackson. Unde, cand si cum?
Inmormantarea megastarului va avea loc maine si va consta in doua evenimente, care se vor desfasura simultan.

De cand a murit, Michael Jackson a creat o adevarata isterie mondiala, iar familia megastarului este la randul ei confuza in ceea ce priveste funeraliile acestuia.

Daca initial tatal lui Michael anuntase ca va organiza doua ceremonii de inmormantare pentru fiul sau, una publica, la Neverland, si una privata, cel mai probabil in Los Angeles, acum lucrurile au luat o noua turnura.

Intr-o conferinta de presa de la Staples Center din Los Angeles, a fost anuntat ca inmormantarea Regelui Pop va consta in doua evenimente, care se vor desfasura simultan: o ceremonie publica la Staples Center, o arena cu doar 11.500 de locuri, si o transmisiune live, la Nokia Theatre, care asigura doar 6.000 de locuri.

Potrivit unui comunicat al agentiei de relatii publice Sunshine, Sachs&Associates, care reprezinta familia Jackson, utimul omagiu public pentru Michael Jackson va incepe maine, la ora locala 10.00 (20.00, ora Romaniei).

CITESTE SI Interviul secolului: Living with Michael Jackson

Cele 17.500 de persoane carora le este permis sa participe la eveniment vor fi selectate dupa un sistem de loterie. Fanii se pot inscrie in “concurs” pe site-ul www.staplescenter.com, pana maine la ora 18:00, cu conditia sa fie cetateni americani.

Din totalul celor inscrisi pe site se vor alege, prin tragere la sorti, 8750 de persoane care vor primi cate doua bilete la eveniment.

Cum era de asteptat, inscrierile online au generat o adevarata frenezie. Peste 1,6 milioane de oameni si-au incercat norocul, pentru a fi prezenti la ceremonia de 90 de minute in care vor avea ocazia sa isi conduca idolul pe ultimul drum.

Pe site-ul eBay, un bilet care permite accesul la inmormantarea lui Michael Jackson, ajunge la 15.000 $. Exista si oferte de 100.000 $, dar nimeni nu s-a aratat interesat pana acum sa plateasca aceasta suma.

Se zvoneste ca inmormantarea lui Michael va fi un adevarat show, poate cel mai mare spectacol de pa Pamant, cu muzica si recitaluri tribut, dar si cu o parada a animalelor circului The Ringling Bros Barnum And Bailey.

Desigur, la eveniment vor participa multe staruri internationale, iar presedintele Barack Obama se afla printre invitati.

Potrivit agentiadepresamondena.ro, dupa show-ul de la Staples Center va avea loc o noua ceremonie, la cimitirul Forest Lawn din Hollywood.

Vor fi instalate ecrane imense in jurul cladirii Staples Center, pentru a permite cat mai multor oameni sa asiste la omagiu, in timp real.

Michael Jackson feat. Janet Jackson – Scream  


Michael Jackson ft Janet jackson – Scream de pe tare.ro

 

Desi familia lui Michael nu a precizat inca daca trupul neinsufletit al megastarului va fi prezent sau nu la Staples Center, circula informatii potrivit carora Michael va fi inmormantat fara creier, acesta fiind extras de medicul legist, pentru a mai efectua cateva teste neuropatologice, care ar putea oferi informatii suplimentare despre decesul megastarului american.

Se pare ca la propria inmormantare Michael va purta un costum special, creat de designerii Dennis Tompkins si Michael Bush, care au lucrat pentru megastar timp de 20 de ani si i-au creat si costumele pentru concertele pe care acesta ar fi urmat sa le sustina la Londra. 

Michael Jackson va fi inmormantat intr-un sicriu exclusivist, asemanator celui in care a fost asezat trupul neinsufletit al lui James Brown, care a murit pe 25 decembrie, 2006.

Desi toata lumea se pregateste pentru marea ceremonie de maine, publicatia britanica "The Telegraph" a publicat o stire de ultima ora, conform careia Michael Jackson ar putea fi inmormantat astazi, in secret. Acestia mai anunta ca familia Jackson a decis sa toarne beton peste sicriul megastarului pentru a nu fi profanat de fani.

Isteria creata in jurul mortii lui Michael l-au determinat pe Joe Jackson, tatal lui Michael, sa ceara recent o a treia autopsie pentru artist, spre disperarea familiei si a fanilor, convins fiind ca fiul sau a murit otravit, anunta contactmusic.com.

Dincolo de stirile privind funeraliile megastarului, in presa de scandal apar noi si noi informatii privind viata personala a lui Michael Jackson, care ar fi fost chiar mai bizara fata de cea portretizata oficial.

Daca pana acum fosta sotie a Regelui Pop, Debbie Rowe, a facut declaratii socante despre relatia pe care a avut-o cu Michael, fosta bona a Regelui Pop a iesit la randul ei in presa cu noi detalii picante.

Grace Rwaramba a avut o relatie secreta cu Michael, iar copii lui i se adresau dadacei prin apelativul "mama", a declarat fotograful personal al megastarului, Ian Barkley, informeaza thehollywoodgossip.com.

Grace a fost cea mai apropiata persoana de Michael Jackson, iar cei doi se comportau ca un cuplu. Grace a devenit secretara lui Michael in anul 1991 si a fost concediata si reangajata in mai multe randuri ca bona. In decembrie 2008, bona a fost concediata definitiv si a parasit America.

Si Stacy Brown, biograful si confidentul apropiat al starului din ultimii 26 de ani, a dezvaluit ca Michael ar fi fost dependent de droguri, inclusiv heroina, pe care le amesteca si le consuma sub forma de cocktail-uri sau si le injecta in degete si piept.

Stacy a declarat pentru revista People ca Jacko se certa mereu cu cei apropiati, care erau constienti ca el ar putea muri in orice clipa.

O fosta angajata a megastarului pare sa sustina declaratiile lui Stacy Brown, dezvaluind la randul sau ca Michael nu era un erou, ci un monstru. Adrian McManus spune ca Regele Pop era fascinat de ocultism si a sarutat un baietel pe buze, chiar sub privirile ei, anunta celebgalz.com.

Femeia sustine ca Michael obisnuia sa isi serveasca vizitatorii minori cu biberoane care contineau suc amestecat cu vin.

Michael Jackson (The Jackson 5) – Rockin’ Robin

 Michael Jackson (The Jackson 5) – Rockin’ Robin 1972 de pe tare.ro

 

Intre timp, cativa reporteri care se aflau recent le Neverland pentru a filma interiorul fostei locuinte a megastarului, au inregistrat cateva imagini in care apare o umbra bizara, traversand una dintre camere. Secventa cu "fantoma" Regelui Pop a fost observata in cadrul emisiunii "Inside Neverland", difuzata pe CNN, care a inclus si un interviu realizat de Larry King cu fratele lui Michael, Jermaine.

Povestea este departe de a se fi incheiat… Se pare ca inainte de a muri, Michael Jackson statea pe o "mina de aur". Mai multe melodii de-ale sale, care nu au fost inca lansate, vor iesi pe piata anul viitor si vor inregistra cu siguranta vanzari-record. In plus, familia megastarului planuieste o serie de concerte prin care sa il readuca pe Michael Jackson in fata publicului, sub forma de holograma, dupa exemplul lui Elvis Presley, anunta site-ul rumorsinmusic.com.

De asemenea, fratii artistului, care formau pe vremuri renumita trupa Jackson 5 alaturi de acesta, si-au propus sa se reuneasca in memoria lui Michael, anunta The Guardian.

Â