Inmormantarea Malinei Olinescu, amanata la cererea familiei

Apropo.ro / 15.12.2011, 09:49
Inmormantarea Malinei Olinescu, amanata la cererea familiei
Cantareata Malina Olinescu va fi inmormantata vineri, la cererea familiei sale care nu crede ca este vorba despre o sinucidere.

Malina Olinescu urma sa fie inmormantata astazi, insa familia cantaretei nu este convinsa ca artista s-a sinucis si vor sa obtina de la Patriarhie dreptul de a-i face slujba ca la orice crestin.

„In urma unor dezvaluiri clare – exista materiale – care nu pot fi analizate in aceasta noapte, ci necesita timp, inmormantarea a fost amanata pentru ziua de vineri. Vrem sa obtinem de la Patriarhie dreptul de a o inmormanta crestineste”, a spus Petre Geambasu.

El a precizat ca noile date care au aparut in acest caz au fost transmise Politiei.

Accesul presei nu va fi restrictionat la funeralii, insa familia Malinei Olinescu doreste ca ziaristii sa se manifeste decent si sa respecte memoria artistei.

Cantareata Malina Olinescu a decedat, in noaptea de duminica spre luni, cazand de la etajul 6 al blocului in care locuia, in apropierea Garii de Nord.

Anchetatorii care se ocupa de cazul Malinei dezvaluie ca aceasta i-a mai trimis lui Sebi mai multe SMS-uri, inainte de a se sinucide. Nu toate pot fi date publicitatii, unele fiind prea intime, insa unul dintre acestea, aflat printre ultimele trimise suna asa: „Am luat toate somniferele si, daca ma mai trezesc, o fac rapid, fara sa mai stau pe ganduri. M-am hotarat, stiu si cum s-o fac„, dupa care ar fi urmat si altele de genul: „Stiu ca am s-o fac!„, „O sa ma omor de data asta!„, „O sa ma ai pe constiinta!” (acesta fiind transmis la ora 0.24).

Sursele judiciare au gasit in casa Malinei cateva sticle de bauturi alcoolice din care aceasta consumase: vin rosu, Martini, whisky si medicamente antidepresive, pe care vedeta le-a inghitit cu alcool.

Citeste mai multe detalii despre amanarea inmormantarii Malinei Olinescu, pe Mediafax