Inna a lansat un nou videoclip: „If You Didn”t Love Me” (Video)

Apropo.ro / 19.12.2011, 16:00
Inna a lansat un nou videoclip:
Inna a lansat in week-end un nou videoclip, pentru o piesa romantica, inregistrata impreuna cu brasovenii de la The Marker.

Clipul piesei „If You Didn’t Love Me” a fost filmat pe acoperisul unei cladiri pariziene, ca si cover-ul dupa melodia „Mai frumoasa” a Laurei Stoica.

„Special pentru voi, de ziua Romaniei, am cantat in Paris o melodie in limba romana pe care o iubesc foarte mult”. Asta a scris Inna pe paginile ei de Facebook si Twitter, de 1 Decembrie.

„Am fost si raman fana Laurei Stoica , pentru ca fost mereu cu un pas inaintea tuturor artistilor, iar piesele ei sunt nemuritoare. Acest cover nu va fi inclus pe vreun album de-al meu si nici nu va fi cantat in concerte , a fost interpretat special pentru ziua Romaniei”, a declarat Inna pentru Gandul.

Noul videoclip al Innei, „If You Didn’t Love Me”, a strans in doar 2 zile peste 20.000 de vizualizari pe YouTube, unde a fost incarcat in acest week-end.

Nu cu mult timp in urma, site-ul american vigilantcitizen.com a lansat de curand ipoteza ca Inna ar fi una dintre celebritatile folosite pe post de marioneta de organizatia secreta Illuminati.