Inna, cadou special de ziua ei

De: Nicoleta Nicolae / 17.10.2015, 18:00
Inna, cadou special de ziua ei
INNA este castigatoarea Best Romanian Act la MTV EMA 2015 pentru piesa “Diggy Down” feat. Marian Hill, produsa de Vlad Lucan si compusa de Sebastian Barac si Marcel. Vestea a venit azi, chiar de ziua de nastere a artistei.

“Sunt foarte fericita pentru acest premiu: MTV BEST ROMANIAN ACT! Acest premiu este al vostru, al fanilor mei, cei care m-ati votat, ma sustineti mereu si imi ascultati muzica! Sper sa imi fiti alaturi si in urmatoarea etapa si sa ma votati pentru Worldwide Act! Voturile voastre imi pot aduce un premiu MTV, la Milano, pe 25 octombrie! Mi-ar placea sa reprezint Romania la acest eveniment, asa ca am nevoie de sustinerea tuturor! Multumesc, MTV!”, a declarat Inna. 

NNA a intrat in lupta pentru Best European Act si poate fi votata in continuare http://ro.mtvema.com/_/inna. MTV EMA 2015 are loc pe 25 octombrie la Milano.

Un nou succes pentru INNA este cu cel mai recent single “BOP BOP” feat. Eric Turner care este locul 1 in Romania, conform MediaForest. De altfel, INNA este de 161 de saptamani constant in topurile MediaForest.

Pe 27 octombrie, INNA va lansa albumul “INNA”, cel de-al patrulea album din cariera, pregateste deja videoclipul pentru un nou single si varianta deluxe a acestui album care se va lansa la anul in vara.