Inna cântă în spaniolă

Apropo.ro / 29.05.2013, 08:00
Inna cântă în spaniolă
Cântăreaţa a lansat o nouă piesă pe care o dedica fanilor săi din Mexic şi America Latină. “Dame Tu Amor” este o colaborare cu trupa mexicană Reik, iar videoclipul acestei piese a fost inspirat de pictoriţă Frida Kahlo, de asemenea, originară din Mexic.

Acest videoclip este o premieră pentru Inna pentru că s-a implicat că regizor în realizarea lui şi a fost una dintre cele mai mari provocări din cariera ei de până acum.

“Mi-a plăcut foarte mult să lucrez la videoclipul pentru una dintre cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul meu – Dame Tu Amor. Sunt încântată de colaborarea cu băieţii de la Reik şi sper că fanilor noştri să le placă ce a ieşit. De data aceasta, emoţiile au fost mult mai mari decât de obicei, pentru că am fost regizorul videoclipului, dar am lucrat alături de echipa mea, Global Records, în care am încredere.

Inspiraţia principală pentru acest videoclip a fost Frida Kahlo, binecunoscută pictoriţă mexicană, o personalitate complexă care mă fascinează prin forţă, creativitate, sensibilitate, stil”, a declarat Inna.

Filmările au avut loc în Bucureşti cu Inna şi în Los Angeles cu trupa Reik.

În această perioadă, InnA se pregăteşte pentru cel de-al patrulea turneu în Mexic, America Latină, dar şi de o nouă serie de concerte în Statele Unite.

Videoclip „Dame Tu Amor”:

 

 

Tags: