Inna, caraghioasa la primul interviu din viata ei (Video)

Apropo.ro / 09.09.2011, 13:15
Inna, caraghioasa la primul interviu din viata ei (Video)
Poate ca nu multi stiu cum arata cantareata Inna la inceputul carierei si in ce fel s-a exprimat la primul interviu acordat in calitate de "vedeta". Afla mai multe!

Inna este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si se bucura de succes in strainatate. Showbiz-ul a reusit sa o cizeleze si in prezent este un model pentru multe tinere de la noi din tara.

Insa Inna nu a fost mereu un exemplu de urmat. La primul interviu, ea era foarte emotionata si nu avea zambetul perfect de acum!

Acum, artista care de curand a lansat doua piese noi, are haine de mii de euro, parul ii sta perfect, dintii ii sunt impecabili, iar la capitolul incredere in propria persoana sta excelent.


De nerecunoscut! Uite cum arata si cum se exprima Inna la primul interviu din viata ei!

Dar timpul a trecut, Inna e in topurile internationale si acum are pretentii. Potrivit Cancan, la ultimul zbor cu avionul, vedeta a fost atat de deranjata de cativa pasageri care traversau culoarul in incercarea de a ajunge la toaleta, incat a batut in usa pilotului, cerandu-i sa le interzica „intrusilor” sa-i tulbure aerul.

Iata mai sus primul interviu pe care l-a dat Inna in calitate de „vedeta”.