Inna confirmă relaţia cu managerul ei, Lucian Ştefan!

Apropo.ro / 29.11.2012, 14:02
Inna confirmă relaţia cu managerul ei, Lucian Ştefan!
Pentru prima dată, Inna vorbeşte despre cel mai mare secret al ei. Este sau nu frumoasa cântăreaţă într-o relaţie amoroasă cu Lucian Ştefan, managerul ei?

Aflaţi răspunsul Innei duminică seara de la ora 19.45, la Kanal D, în ediţia specială a emisiunii „D Paparazzi”.
In ciuda faptului că are un onorariu foarte mare pentru un concert, Inna recunoaşte că a învăţat să aibă grijă de bani: „Nu cheltuiesc foarte mulţi bani pentru că se fac greu, chiar dacă nu mă credeţi. Au crescut conturile, dar creşte şi proiectul şi trebuie să plătim angajaţii. Din primii bani câştigaţi mi-am luat un microfon!”, a declarat artista.

Inna
Clasată în topul celor mai frumoase femei din România, Inna spune că nu îşi doreşte ca aceasta să fie titulatura dupa care oamenii să o recunoască, ci mai degrabă pentru faptul că are o carieră muzicala în plină ascensiune. „Nu-mi doresc să fiu o femeie frumoasă. In primul rând sunt cântăreaţă, asta fac. Nu am fost niciodată la cosmetică şi nici la masaj”, a spus Inna.
Intrebarea care planează cel mai mult în jurul tinerei este legată de relaţia pe care o are cu Lucian, managerul său şi despre care nu a vorbit niciodată. Intrebată daca este adevărată această informaţie, Inna a răspuns: „Da, există o relaţie care creşte de ani de zile!”.