Inna, huiduita pe stadionul National Arena (Video)

Apropo.ro / 07.09.2011, 11:03
Inna, huiduita pe stadionul National Arena (Video)
Prestatia Innei de la deschiderea oficiala a National Arena nu a fost apreciata de publicul autohton. Afla mai multe!

Inna, una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare, pare sa nu mai fie apreciata pe plaiurile mioritice.

Bruneta a fost prezenta la deschiderea oficiala a National Arena si a incercat sa faca atmosfera inainte de meciul Romania-Franta, dar microbistii nu prea au fost incantati de prestatia ei. Cei care au confirmat acest lucru au fost nimeni altii decat Razvan si Dani.


„Toata lumea zice ca Marcel Pavel a gresit imnul Romaniei, dar de unde eram eu nu s-a auzit asa. Stiu sigur, insa, ca Marcel Pavel a demonstrat ca se si poate canta pe instalatia aia, dupa ce Inna a demonstrat ca nu se poate. Despre asta vad ca nu zice nimeni nimic, dar probabil ca trebuie sa pupam in fund pe cine trebuie (…) A fost foarte interesant sa chemi pe un stadion unde oamenii se uita la fotbal pe Inna sa cante. Nu cred ca ea si-ar fi dorit cele 50.000 de fluieraturi pe care le-a primit”, au criticat cei doi matinali in emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani”.

Ei au comentat si tinuta Innei, care, in opinia lor, a fost foarte nepotrivita, ea purtand un tricou galben, al Nationalei.

De curand, Inna a mai lansat o piesa de pa albumul „I Am The Club Rocker”, numita „Endless”, dupa ce cu putin timp inainte a lansat videoclipul piesei „Put Your Hands Up”.