Inna, iubita lui Jesus Luz, în clipul piesei „Caliente” (Video)

De: Gabriela Voicu / 14.05.2012, 11:00
Inna, iubita lui Jesus Luz, în clipul piesei
Inna a lansat clipul piesei "Caliente", în care apare pe o plajă exotică alături de Jesus Luz, fostul iubit al Madonnei.

Dupa ce în urmă cu câteva zile a publicat teaser-ul piesei „Caliente”, Inna a lansat azi-noapte, pe contul său de Youtube, videoclipul.

Piesa a fost compusă pentru fanii din Mexic, care au primit-o foarte bine în turneul „I Am The Club Rocker” și este prima dată cînd Inna se implică și pe partea de compoziție, alături de băieții de la Play & Win.

Videoclipul a fost filmat pe o plajă din Costa Rica, la începutul lunii aprilie, la puțin timp după lansarea oficială a videoclipului „WoW”.

Alături de ea apare nimeni altul decât Jesus Luz, fostul iubit al Madonnei.

„M-am simțit foarte bine la filmările clipului Caliente, mai ales pentru că iubesc tot ceea ce este exotic. Costa Rica este de departe cel mai frumos loc în care am fost vreodată. I-am avut alături de mine pe prietenii mei dragi, băieții de la Play & Win și întreaga echipă. Jesus îmi este foarte bun prieten și mă bucur să pot spune că împărțim aceeași pasiune: muzica. Ne distrăm împreună, atunci când avem ocazia, iar în prezent lucrăm la o piesă specială pentru fanii muzicii dance”, a declarat Inna, într-un comunicat.

„Am cunoscut-o pe Inna când eram în turneu în Rusia și am fost foarte impresionat de talentul și personalitatea ei, astfel că am devenit buni prieteni și de aici doar lucruri bune se pot întâmpla”, a afirmat Jesus Luz.