Inna lansează 4 noi piese reunite în EP-ul „Summer Days”

De: Cătălina Matei / 25.08.2014, 10:19
Inna lansează 4 noi piese reunite în EP-ul
Inna s-a hotărât să ne prelungească vara şi lansează, în curând, patru piese reunite în EP-ul “Summer Days”.

Începând cu 25 august, celebra artistă va lansa în fiecare săptămână câte o nouă piesă: “Take me higher” va fi prima dintre ele, “Low” va apărea pe 1 septembrie, “Devil’s Paradise” pe 8 septembrie şi “Body and the sun” pe 15 septembrie.  

Toate piesele sunt produse de autorii de hituri Play&Win care şi-au pus semnătura şi pe succesele “Hot” şi Lover”, de Axident (producător al hiturilor „Talk dirty” – Jason Derulo feat. 2Chainz şi „Wiggle Wiggle – Jason Derulo feat. Snoop Dogg), Corey Chorus (care s-a ocupat de „Cheers” – Rihanna şi de „Made în the USA” – Demi Lovato) şi Georgia Ku.

„Summer Days este un cadou special pe care vreau să îl ofer fanilor mei, acum, pe final de vară, tocmai pentru că vreau ca prin aceste piese, să păstreze energia şi atmosfera de vacanţă în fiecare zi din an. Abia aştept să le asculte!”, a declarat Inna. Artista a mai spus că pregăteşte şi multe surprize pe care le va dezvălui în perioada următoare în care îşi va lansa piesele.

EP-ul “Summer Days” se va adăuga altor piese lansate anul acesta care s-au bucurat  şi ele de o mare popularitate, atât în România, cât şi în străinătate: “Cola Song”  cântat în colaborare cu J. Balvin şi “Good Times” feat. Pitbull.

Mai mult decât atât, în curând, Inna va cânta pe aceeaşi scenă cu Rita Oră şi Pharell în cadrul festivalului GNC din Istanbul, iar în septembrie şi octombrie va străbate America Latină şi Japonia pentru o serie de concerte.