INNA lansează „Me Gusta”, piesă compusă integral de artistă în limba spaniolă

De: Cristiana Trifu / 14.02.2018, 15:25
INNA lansează „Me Gusta”, piesă compusă integral de artistă în limba spaniolă
INNA lansează piesa „Me Gusta”, compusă integral de ea în limba spaniolă. Melodia este prima de pe albumul pe care artista îl va lansa anul acesta în spaniolă şi este produsă de David Ciente, producătorul unor hituri precum „Gimme Gimme”, „Ruleta” sau „Dale Papi” – Lariss.

O altă noutate pe care artista o aduce fanilor ei în această perioadă este aceea că în luna martie ea va cânta în Mexic, ca special guest în show-ul celor de la Dimitri Vegas & Like Mike, DJ-ii numărul 1 în lume în 2015 şi numărul 2 în 2014, 2016 şi 2017.

INNA – Me Gusta (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=EH4uaoIbYJk

Videoclipul piesei „Me Gusta” a fost filmat în Bucureşti şi în Barcelona, în regia lui Barna Nemethi, cu care artista a mai lucrat până acum pentru „Yalla”, „Ruleta”, „Good Time”,  DoP Marius Apopei („Ruleta”) şi John Perez, director de imagine care a lucrat cu Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z, Lady Gaga.
„Sunt bucuroasă că am lansat , o piesă pe care am compus-o eu şi care este foarte aşteptată de fanii mei. Am făcut o super echipă cu David Ciente, sper să vă placă şi să vă facă să dansaţi”, declară  INNA. De imaginea INNEI s-au ocupat RDStyling (ţinute), Anca Buldur (make-up), Adonis Enache (hair). INNA este una dintre artistele care contribuie la compunerea pieselor, scriind unele dintre cele mai populare hituri ale sale, precum „Diggy Down”, „Yalla” , „Bop Bop”, „Ruleta” şi „Caliente”.

Ascultă aici live “Me Gusta”:
https://www.youtube.com/watch?v=9v9vLiQmGtk

INNA a lansat la finalul anului trecut albumul „Nirvana” pe care este inclus single-ul cu acelaşi nume, dar şi „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Nota de plată” cu The Motans, precum şi piese noi: „Don’t Mind”, „Dream About the Ocean” sau „My Dreams”. Albumul „Nirvana” are un sound pop, la compoziţia şi producţia pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus şi produs majoritatea hiturilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan în cadrul unor sesiuni care au avut loc în studiourile Global Records.

INNA – Nirvana
https://www.youtube.com/watch?v=OfS1jFck8YQ
INNA – Ruleta
https://www.youtube.com/watch?v=ax9ge-ymWIQ

Până acum, INNA a lansat albumul „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” şi „INNA”, precum şi EP-ul „Summer Days”. Cele mai cunoscute piese ale INNEI au devenit hituri în întreaga lume “Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, iar colaborările cu artişti de top din industria muzicală internaţională precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel au confirmat poziţia de artist de succes.

INNA a susţinut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia. În România, INNA a avut colaborări de succes cu Carla’s Dreams pentru “P.O.H.U.I”, “Tu şi Eu” cu Carla’s Dreams, “Strigă” cu Puya”, “Mai Stai” cu 3 Sud Est, “Fie ce-o fi” cu Dara, Antonia. INNA are peste 3 milioane de abonati pe propriul ei canal de YouTube, devansând artişti precum Madonna, Robbie Williams sau Rita Ora şi peste 2 miliarde de vizualizări.

https://www.youtube.com/user/InnaRomania

De asemenea, ea este pe locul 75 în lume, cu peste 3 miliarde de vizualizări pe YouTube, devansând nume precum Wisin, Akon, Sean Paul, Madonna, Lana del Rey, Kanye West, Lil Wayne, Justin Timberlake, Mariah Carey, will.i.am.

Pe Facebook, are peste 11 milioane de fani (mai multi decat numărul de utilizatori de Facebook din România), pe Twitter peste 1.5 milioane de followers şi 1.9 milioane de followers pe Instagram. INNA este antrenor la Vocea României Junior de la PROTV, alături de Andra şi Marius Moga.