Inna lansează “RA”, prima piesă de pe noul album “YO”

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 17:05
Inna lansează “RA”, prima piesă de pe noul album “YO”
INNA a muncit intens în ultimii doi ani pentru a crea noul album “YO”, în limba spaniolă, compus de artistă şi produs de David Ciente.

Prima piesă pe care o lansează se numeşte “RA” şi este un mesaj de empowerment, de a ieşi dintr-o relaţie toxică şi a căpăta încredere în forţele proprii.

INNA – RA
https://www.youtube.com/watch?v=vDUcRwQwbf0

Videoclipul pentru “RA” a fost regizat şi filmat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan (NGM Creative) cu care INNA a mai lucrat pentru “Nirvana” şi “No Help”, producţie video Loops Production.

De imaginea INNEI s-au ocupat Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (păr), RDStyling (ţinute). INNA poartă o ţinută Versace de la Luisa Viaroma.
Albumul “YO” se lansează cu ROC NATION, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artişti de top din întreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

“Mă bucur să lansez albumul “YO”, abia aşteptam acest moment.  După doi ani de muncă în studio, sunt onorată să prezint fanilor mei “YO” şi să îl lansez alături de un partener precum ROC NATION, o casă de discuri importantă la nivel internaţional. Mulţumesc pentru susţinere şi încredere, mulţumesc Global Records pentru sprijin în toţi aceşti ani. Sper ca “YO” să bucure, să inspire, să încânte. Nu înceta niciodată să visezi!”, a spus INNA.
Chiar de ziua ei, aşa cum şi-a obişnuit fanii, INNA le-a făcut cadou teaser-ul albumului “YO”,

INNA – YO
https://www.youtube.com/watch?v=Xo0m7Vwjqi0&feature=em-

INNA spune povestea acestui album şi motivul pentru care a ales să îl compună, cu imagini din videoclipurile pieselor de pe “YO” care urmează să fie lansate.
“Sunt INNA şi marea mea pasiune este să fac oameni fericiţi. Chiar dacă sunt multe forme prin care poţi să aduci fericire în vieţile lor, eu am ales muzica. De fapt, muzica m-a ales pe mine.

Ca să spun şi mai sincer, nu îmi amintesc să mă fi gândit la ceva anume atunci când am început să compun acest album. Dar fiecare lucru, sentiment, gând părea că este deja acolo, în mintea mea, din altă viaţă, din altă lume.

 

 


Cunosc fiecare personaj din poveştile mele. Fiecare sunet îmi aminteşte de un moment. Vocea mea vorbeşte despre emoţii ascunse.
Chiar acum, sunt gata să îmi dezvălui secretul, la un moment distanţă de a-mi îndeplini visul.
“YO” este următorul pas în călătoria mea. Un moment atât de important pentru mine, de special. Sunt fericită să îl împărtăşesc cu voi”, a spus INNA.
“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viaţă.
  Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor şi Alex Mureşan – DoP), producţie video Loops Production.
  Cel mai recent single al INNEI “No Help” a depăşit 15 milioane de vizualizări pe YouTube la o lună de la lansare.
https://www.youtube.com/watch?v=MHMwI1cK7mc

De curând, INNA a susţinut un turneu în Statele Unite ale Americii şi Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami şi Chicago.

Unul dintre single-urile anterioare ale INNEI “Yalla” are 300 000 000 de vizualizări, “Cola Song” feat. J Balvin peste 200 000 000 vizualizări, la fel şi “In Your Eyes” feat. Yandel.
 

Tags: