INNA lansează single-ul “BOP BOP”, în colaborare cu Eric Turner

De: Nicoleta Nicolae / 14.07.2015, 09:00
INNA lansează single-ul “BOP BOP”, în colaborare cu Eric Turner
“BOP BOP” are un sound diferit faţă de piesele cu care INNA şi-a obişnuit fanii, este spectaculoasă şi surprinzătoare, lucru confirmat de vedetele din România care au ascultat piesa în premieră, în cadrul proiectului “First Listen with the Stars”.

Smiley, Horia Brenciu, Andreea Esca, Răzvan şi Dani, Cabral, Andreea Raicu sunt doar câteva dintre numele care au acceptat provocarea artistei.

“INNA este o fată cool, cu un vibe bun, ne-am înţeles bine de la început, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a iesit tare. Sunt onorat să colaborez cu INNA, este un artist cu care imi face placere să fiu in studio”, a declarat Eric Turner.

 “BOP BOP” mi-a placut de la primul play, de cand era doar o idee pe care mi-a aratat-o Eric in studio.  Mi s-a parut ca e altceva, e o piesa vesela, nebuna si energica si sper sa o ascultati cu placere”, a spus INNA.

 Piesa este compusa de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner si Thomas Troelsen (“Marabou” – Antonia,  “We are one” – Jennifer lopez si Pitbull – imnul Cupei Mondiale), iar videoclipul a fost filmat in Bucuresti, pornind de la ideea INNEI care si-a dorit un videoclip foarte fashion si fresh. Regizorii clipului sunt John Perez, Dimitri Caceaune si David Gal, iar DoP George Dascalescu.

INNA va sustine un nou turneu in Japonia in august pentru promovarea albumului, iar in septembrie, un turneu in Mexic.