INNA lansează single-ul “No Help” cu videoclip oficial filmat în Maroc şi Los Angeles

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 10:49
INNA lansează single-ul “No Help” cu videoclip oficial filmat în Maroc şi Los Angeles
INNA începe toamna cu un nou single “No Help”, cu videoclip oficial, piesă care te va trimite direct pe ringul de dans.

INNA – No Help (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=MHMwI1cK7mc
 
Artista şi-a obişnuit fanii cu videoclipuri filmate în toate colţurile lumii. De data aceasta, INNA a filmat în Los Angeles şi în Maroc, iar cadrele sunt spectaculoase. Pentru acest video, INNA are şi un nou look, îndrăzneţ, cu părul scurt şi ţinute extrem de sexy. Videoclipul a fost filmat şi regizat de NGM Creative (Bogdan Păun regie şi Alex Mureşan DoP), cu care artista a mai colaborat şi la “Nirvana” şi “Pentru că”, produs de Loops Production. Echipa de beauty a INNEI pentru acest videoclip este formată din Anthony Merante (make-up artistul lui Iggy Azalea) şi Anca Buldur, Sorin Stratulat (hair stylist Beauty District), RDStyling (ţinute).

„Toamna începe cu “No Help” şi va continua cu şi mai multă muzică, pentru că voi lansa albumul meu “YO”. Sunt foarte entuziasmată, am lucrat mult şi am pus tot sufletul şi toată energia în aceste piese, pe care le-am compus în întregime şi sunt încântată de ce a ieşit”, a declarat INNA.

Până acum, acest an a fost plin pentru INNA. Artista a lansat single-ul “Pentru că” împreună cu The Motans. Cu peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, single-ul a fost intens difuzat de radiourile din România, ajungând piesa numărul 1 conform Mediaforest, un veritabil hit de vară!

INNA feat. The Motans – Pentru că
https://www.youtube.com/watch?v=slisxcXTIH8

De asemenea, artista a susţinut concerte în Mexic, Turcia, Finlanda, Spania, Franţa, Republica Dominicană.

În paralel, INNA a petrecut mult timp în studio cu David Ciente, producătorul albumului “YO” care se va lansa toamna aceasta. Patru dintre piesele artistei “Si, Mama”, “Locura”, “La Vida” şi “Iguana” au fost lansate printr-un proiect special, un album lansat exclusiv pe dozele de Coca-Cola Zero Zahăr. Piesele pot fi ascultate dacă dozele sunt scanate cu Shazam.

Artista a lansat propria aplicaţie în care fanii pot fi la curent cu noutăţi din viaţa şi cariera ei, imagini video din turneu, videoclipuri oficiale, playlisturi digitale cu muzica ei, precum şi posibilitatea de a vorbi cu ea în chat room-uri, dar şi în chat privat.

Aplicaţia se numeşte INNA şi poate fi găsită pe iOS şi Google Play la aceste link-uri.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.musicto.fanlink.inna
https://itunes.apple.com/us/app/inna-official-app/id1343991530?ls=1&mt=8

„Am lansat aplicaţia INNA pentru a fi şi mai aproape de fanii mei, în orice colţ al lumii m-aş afla. O data pe săptămână vă dau întâlnire în chat room-ul din aplicaţie să răspund întrebărilor voastre”, a spus INNA.

La sfârşitul lui septembrie, INNA va pleca în turneu în Statele Unite şi Canada pentru promovarea noului album “YO”.