Inna – „Mai frumoasa”, cover dupa Laura Stoica (Video)

Apropo.ro / 13.12.2011, 13:00
Inna -
Inna a lansat un cover dupa piesa celebra a Laurei Stoica "Mai frumoasa", careia i-a facut si un videoclip.

„Special pentru voi, de ziua Romaniei, am cantat in Paris o melodie in limba romana pe care o iubesc foarte mult”. Asta a scris Inna pe paginile ei de Facebook si Twitter, de 1 Decembrie.

„Am fost si raman fana Laurei Stoica, pentru ca fost mereu cu un pas inaintea tuturor artistilor, iar piesele ei sunt nemuritoare. Acest cover nu va fi inclus pe vreun album de-al meu si nici nu va fi cantat in concerte, a fost interpretat special pentru ziua Romaniei”, a declarat Inna pentru Gandul.

INNA – Mai frumoasa (Cover Laura Stoica) de pe tare.ro

Piesa a fost compusa de Laura Stoica in 2005, dupa ce il cunoscuse pe Cristian Margescu, tobosarul trupei „Laura Stoica Band”, care i-a devenit logodnic.

Videoclipul a fost realizat la Paris, pe acoperisul Teatrului Chatelet. Pentru aceasta piesa, Inna a colaborat cu trupa The Marker.

„Acoperisul Teatrul Chatelet si piesa. Mai frumoasa pareau a fi combinatia perfecta pentru o zi ploioasa”, a mai spus Inna.

Laura Stoica – Mai frumoasa de pe tare.ro

„De ce nu sa nu fi fost de acord? Pozitia mea vizavi de initiativa Innei mi se pare una normala si corecta. Nu poate fi decat un lucru bun, odata ce un artist alege o piesa din repertoriul altuia de dinainte, el aduce aminte publicului de existenta aceluia. E un gest de recunoastere si recunostinta fata de un artist atunci cand altul isi da seama de valoarea unei piese.”, a declarat Alexandru Stoica, fratele artistei.

Citeste mai multe detalii despre noua piesa a Innei, pe Gandul.info.